понеділок, 11 липня 2011 09:32

Вікторії Бекхем зробили кесарів розтин

Офіційний представник сім'ї відомого англійського футболіста Девіда Бекхема і його дружини Вікторії повідомив, що в неділю у пари народилася дівчинка, передає сайт британської газети Daily Mail.

"Девід і Вікторія Бекхем раді оголосити, що у них народилася дочка. Щаслива і здорова, вона з'явилася на світ о 07.55 (17.55 за київським часом) у госпіталі Cedars Sinai в Лос-Анджелесі", - заявив представник Бекхемів, уточнивши, що Вікторії було зроблено кесарів розтин.

Ім'я дитини поки не повідомляється. За словами близького друга подружжя, вони поки його не обрали.

Як зазначає газета, кілька днів тому Бекхем помістив на своїй сторінці в Facebook фотографію вагітної Вікторії. Раніше цього тижня вдалих пологів Бекхемам побажали принц Вільям та його дружина Кетрін Міддлтон.

Пара, яка зіграла весілля в 1999 році, вже виховує трьох дітей: 11-річного Брукліна, восьмирічного Ромео та п'ятирічного Круза.

Бекхем, якому в травні виповниться 36 років, виступав за "Манчестер Юнайтед" і мадридський "Реал", а в 2007 році перейшов в клуб американської ліги MLS (Major League Soccer) "Лос-Анджелес Гелаксі". Його 36-річна дружина отримала популярність в 1990-х роках як учасниця групи Spice Girls, останнім часом займається модельним бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Бекхем зробили кесарів розтин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути