четвер, 22 грудня 2011 13:44

Віктор Бронюк попрацював Миколаєм: подарував дівчинці швейцарську флейту
6

Фото: Фото: Сергій Тімербаєв

11-річна Аліна Подсадна отримала флейту від Віктора Бронюка на благодійній акції "Крок до мрії". Обдаровані діти з двох шкіл Вінниці написали листи Миколаю, що їм не вистачає для творчості. Замовляли сценічні костюми, чобітки, мольберти.

"Займаюсь вже 5 років у музичній школі. Якраз загубила третю частину від флейти. Без неї, звісно, можна обійтись. Але звук не такий. Питали, де можна взяти цю частину. Але ніхто не знає, - розповідає Аліна напередодні вечора. - Написала прохання Миколаю про це. Я вже досить велика, щоб вірити у Миколая. Але сподіваюсь, що моє бажання виконають".

Подарунки дітям вручають місцеві бізнесмени, підприємці, відомі вінничани. Фронтмен гурту "ТІК"Віктор Бронюк протягує Аліні футляр. Просить його відкрити.

"Ціла флейта!" - вигукує дівчинка.

"Спробуй, як звучить", - пропонує Бронюк. Та погоджується.

Присутні дивуються майстерності виконання музичного твору, захоплено аплодують.

"Дуже гарно звучить. І кнопочки легко натискати Стару флейту мені батьки колись купили за дві тисячі триста гривень. А нова, напевне, тисяч п'ять коштує. Нову мені б навряд чи змогли купити", - розмірковує Аліна. Має молодших сестричку і трьох братів.

Після акції всім дітям дають солодкі подарунки та пригощають тортом.

"Ріс у Радянському Союзі, тоді в Миколая ніхто не вірив. Навіть в Діда Мороза не всі, - згадує музикант. - Захотів допомогти дівчинці. Але в Україні продається тільки китайський непотріб. А нормальний інструмент важко знайти. Тому замовив флейту у Швейцарії. Це оригінальний французький інструмент. Її прислали через два тижні".

Бронюк відмовився сказати, скільки коштує флейта. В Інтернет-магазинах подібну можна придбати майже за 10 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк попрацював Миколаєм: подарував дівчинці швейцарську флейту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути