вівторок, 06 грудня 2011 16:31

Валерій Меладзе заспівав на дні народження доньки Олега Ляшка

Валерій Меладзе заспівав на дні народження доньки Олега Ляшка

Олег Ляшко має зі своєю дружиною Розітою Сайранен гостьовий шлюб.

"Він дуже важка людина. Тому інколи ми живемо разом, інколи ми живемо окремо. Краще мати такий шлюб, ніж сваритися. У нас завжди дуже гарні стосунки. Він мовчить, я кажу, він каже, я мовчу", - розповіла жінка Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" на телеканалі "1+1".

Крім того, Розіта розповіла, як вони з Ляшком познайомились.

"Олег завжди свариться. Зі мною було те ж саме. Спершу він сварився. Він дуже сильно кричить, а я не люблю, коли сильно кричать. І він мені робив якісь зауваження. Я сказала, що мені це нецікаво. Потім він мені запропонував прогулянку на конях, а я дала йому не свій номер телефону", - поділилась Сайранен.

В розмову втрутився Ляшко і додав, що він таки знайшов номер телефону Розіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко подарував хрещенику п'ять тисяч доларів

"Вона думала від мене сховатися, дала лєвий телефон. Я вирядився, зібрався іти на прогулянку, дзвоню, а мені кажуть: "не туди попали". Я розсердився, прийшов, знайшов Розіту, кажу "шо ти мені голову морочиш? Давай нормальний телефон". От з того часу телефон, потім Влада, потім все інше", - зізнався народний депутат.

Їхня спільна донька Владислава, у якої незабаром буде день народження, розповіла, що на святкування запросить весь клас. Крім того, дівчина поділилась, що на її сьомий день народження співав Валерій Меладзе.

"Владі було 7 років. Я знаю Валерія Меладзе, ми йому подзвонили, він приїхав і заспівав. І до речі він зізнався, що вперше співає на дні народженні 7-річної дитини", - зауважив Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе заспівав на дні народження доньки Олега Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути