понеділок, 05 вересня 2011 14:08

"Вагітний" Дюжев ходив до гінеколога і з'їв 10 банок огірків

"Вагітний" Дюжев ходив до гінеколога і з'їв 10 банок огірків

Російський актор Дмитро Дюжев у суботу приїхав до Києва на прем'єру фільму "Вагітний" у столичному кінотеатрі "Україна". Кореспонденту Gazeta.ua розповів, як грав вагітного чоловіка.

"Під час зйомок картини я носив три накладні животи - три місяці, шість і дев'ять. Настільки звик до накладного животика, що в деяких моментах навіть відчував, немов хтось всередині мене заворушився. Наскільки то було органічно", - поділився актор.

Зізнається, що грати вагітного йому допомагала дружина.

"Дівчата з нашої знімальної групи часто підказували мені, як поводитися у певних моментах. Звичайно допомагала моя дружина: ми разом згадували період її вагітності. Ще я сидів у черзі до гінеколога. Спостерігав за вагітними жінками. Щоб бути схожим на них одягав обважнювачі на ноги, щоб складніше було ходити, стягуючі шкарпетки носив, жував лимони, огірки і крейду. За зйомки з'їв 10 банок солоних огірків і дві коробки крейди", - розповів Дюжев.

За словами актора, зніматися у комедії йому було важче, ніж грати у серіалі "Бригада". Герой Дюжева часто поводиться, як жінка. В одному з кадрів з'являється з підфарбованими віями.

"Очі я собі не підмальовував. Може, гримери перестаралися. У мене в дитинстві шкіра повік була рожево-бузкового відтінку і коли батьки возили мене у громадському транспорті, всі думали, що я - дівчинка, яка підфарбувала собі очі", - пригадав він.

Фільм йтиме у кінотеатрах з 8 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітний" Дюжев ходив до гінеколога і з'їв 10 банок огірків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути