Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 14:10

У столиці виступить британський гурт Everything Everything

У столиці виступить британський гурт Everything Everything
На фестивалі BELIVE вистпулять Everything Everything

21-24 червня в Києві на "Олімпійському" пройде мультикультурний фестиваль BELIVE.

BELIVE — не музичний фестиваль. Ця мультикультурна подія об'єднає в собі безліч міських активностей: кіно, музику, стендап, блогінг, арт, стріт спорт, дитячі розваги, вуличну їжу та інше. За кожним з напрямків закріплені свої хедлайнери. Наприклад, у стендапа — це Андрій Шабанов, у кіно — Film.ua, у арту — Катя Тейлор. Музична частина буде наймасштабнішою, для неї відведено одразу 3 сцени. На одній звучатимуть світові кумири, на другій — українські артисти, а на третій гратимуть електронні музиканти.

На фестивалі BELIVE виступить британський інді-рок гурт Everything Everything. Колектив був заснований в 2007 році, він вже є переможцем премії Breakthrough Award 2011 і номінації UK Single of the Year 2014. На їхньому рахунку чотири студійні альбоми, міні-альбом, 20 відеокліпів c мільйонами переглядів і десятки світових турів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарні Jamiroquai зіграють на київському фестивалі BELIVE

Незвичайна назва гурту бере початок із однієї з пісень Radiohead з якими вони виступали.

Everything Everything — це ексцентричний вокал і жорсткий ритм. Їх останній альбом "A Fever Dream" випущений в серпні 2017 року мав шалений успіх як серед слухачів, так і серед музичних критиків. Everything Everything виступатимуть перед гостями не тільки з піснями останнього альбому, вони заспівають улюблені хіти та треки зі свіжого міні-альбому "A Deeper Sea", який трохи схожий на "A Fever Dream" і так само полюбився критикам.

Раніше першим хедлайнером головної сцени організатори заявили Jamiroquai — легендарну британську джаз-фанк групу, володарів Grammy та величезної кількості найавторитетніших нагород, таких як MTV Video Music Awards, MOBO Award, Ivor Novello Award. На BELIVE Jamiroquai представить свій новий альбом "Automaton" і старі улюблені хіти.

Зараз ви читаєте новину «У столиці виступить британський гурт Everything Everything». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути