вівторок, 25 квітня 2017 17:18

У Мережі з'явилося унікальне відео маленької Марії Яремчук
4

Марія Яремчук
Фото: Прес-служба
Марія Яремчук
Марія Яремчук
Марія Яремчук

Один з івано-франківських сайтів опублікував раритетне відео виступу маленької Марії Яремчук на вечорі пам'яті її знаменитого батька Назарія, датоване 1999 роком. У кадрі 6- ти річна Маша співає разом з народним артистом України Павлом Дворським і іншими учасниками концерту "Червону руту".

Архівне відео оприлюднив документаліст Мирослав Бойчук. За словами режисера, очолюючи представництво телебачення ICTV на Прикарпатті, він намагався якомога більше транслювати концерти переважно місцевого "виробництва". Музичний вечір, присвячений Назарію Яремчуку, був знятий саме з цією метою.

"Тоді і не думалося про те, що з часом ця зйомка перетвориться в родзинку не тільки для мене. Адже на ній зафіксована дочка Назарія Яремчука - Марічка з мамою Дарією ще в тому віці, коли про неї практично ніхто не знав ... Пройде півтора десятка років і про цю тоді ще соромливою заговорять заговорять ... заговорять по-різному, часто неоднозначно, але тоді я побачив кровинку легендарного співака вперше і, впевнений, не тільки я ... ", - цитує Мирослава Бойчука ФранківськТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук вразила новим звучанням

Фронтмен групи The Maneken Євген Філатов і співачка Марія Яремчук презентували lounge версію синглу "Ти в мені є". Новинка стала альтернативним варіантом оригінальної композиції, але для неї характерно більш м'яке звучання.

Зараз ви читаєте новину «У Мережі з'явилося унікальне відео маленької Марії Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути