Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:04

У новому кліпі Ріанні зробили тату на сідниці
8

Ріанна представила свій новий кліп на пісню We Found Love. У відеороботі співачка зняла колишнього боксера Дадлі О'Шонессі.

Вони мабуть почали зустрічатися після того, як Ріанна зняла його в своєму новому відео. Між ними явно видно було хімію, коли вони притискаються в кліпі. За сюжетом, від поцілунку, обіймів і занять коханням стосунки пари перейшли на образи, пише The Daily Mail.

"Ми ніколи не робили таких кліпів, як цей. Ймовірно це одне з найглибших моїх відео. Це все про кохання, я люблю бути як наркотик", - розповіла співачка про нову роботу.

Кліп починається зі слів Ріанни: "Я бачила, як ви кричите, коли ніхто не чує. Вам завжди буде соромно за те, що хтось може бути настільки важливим без них. Ви відчуваєте себе ніким. Нікому ніколи не зрозуміти, наскільки це боляче. Ви відчуваєте себе безнадійним, тому що ніхто не може врятувати вас".

Куріння сигарет, які схожі на марихуану, вживання алкоголю, катання на американських гірках, вони бавляться і влаштовують гучні вечірки, пише видання.

Відео закінчується сценою, в якій Ріанна забивається в куток, згорнувшись калачиком.

"Вони відразу знайшли спільну мову, - пише The Sun про зйомки кліпу. - Ріанна використовувала будь-який зручний момент, щоб притулитися до нього. В одну з перерв між зйомками, вона сиділа у нього на колінах".

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Ріанні зробили тату на сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути