Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2013 08:29

У квартирі Ешлі Грін сталася пожежа: загинула собака актриси
10

У зірки "сутінкової" саги Ешлі Грін сталася трагедія. Напередодні трапилася пожежа в її квартирі в Лос-Анджелесі. У вогні загинув улюблений фокстер'єр актриси.

Пожежа в квартирі спалахнула у п'ятницю вранці. За даними таблоїдів, в квартирі в той момент знаходилася Ешлі з бойфрендом і її молодший брат. Всі троє міцно спали, коли підсвічник з палаючою свічкою перекинувся на софу і вона загорілася.

Відчувши запах гару й диму, всі троє вибігли з квартири, але потім згадали, що в кімнатах залишилися два вихованця актриси. Хлопці спробували увійти в охоплене полум'ям приміщення, щоб врятувати собак. На жаль один з них забився під ліжко і помер від опіків. Прибулі пожежники ліквідували загорання, і більше ніхто не постраждав. Другого песика відвезли на обстеження ветеринарам.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра фільму "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2"

Грін дуже засмучена загибеллю вихованця. За словами друзів, актриса просто обожнювала своїх собак, і смерть одного з них привела її в стан шоку.

Між іншим, раніше в пресі з'явилися повідомлення про новий роман Ешлі. У минулому році актриса розійшлась зі своїм бойфрендом Рівом Карні. Як пояснювала дівчина, через щільний робочий графік у неї просто не залишалося часу на особисте життя.

Але днями Грін була помічена в компанії колишнього чоловіка Різ Візерспун, 38-річного Райана Філіппа. Пару застукали в четвер увечері на виході з розважального закладу Vignette Lounge, що в Західному Голлівуді. Актори намагалися не попадатися на очі папараці, але деяким все ж вдалося зробити знімки зірок, які намагалися якомога швидше поїхати на мотоциклі Райана.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі Ешлі Грін сталася пожежа: загинула собака актриси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути