понеділок, 16 липня 2018 13:14

У купальнику і без: Ірина Шейк стала героїнею чоловічого глянцю
9

Ірина Шейк знялася для чоловічого глянцю
Фото: www.standard.co.uk/
Ірина Шейк знялася для чоловічого глянцю
Ірина Шейк знялася для чоловічого глянцю
Ірина Шейк знялася для чоловічого глянцю
Ірина Шейк знялася для чоловічого глянцю

Відома на весь світ модель і актриса Ірина Шейк стала головною героїнею липневого номера журналу Evening Standard Magazine.

На сторінках свіжого номера видання з'явився новий фотосет з 32-річною зіркою. Вона позувала культовому фотографові Еллен фон Унверт в купальниках, а також топлес, пише ESM.

У відвертій розмові Шейк розповіла, як почала кар'єру моделі.

За словами зірки, вона вирішила спробувати себе в модельній індустрії виключно для того, щоб допомогти своїй родині з фінансовими проблемами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Victoria's Secret влаштувала спокусливу фотосесію на пляжі

"Я стала моделлю, бо відчайдушно потребувала грошей, а не тому, що хотіла стати знаменитою. І те, що я стала успішною моделлю, відбулося лише тому, що я дійсно тяжко працювала. Я й гадки не мала, що означає бути моделлю. Я думала лише про те, як отримати контракт на зйомку для рекламних каталогів, щоб допомогти своїй родині. Я не розмовляла англійською. Були моменти, коли нам з іншими дівчатами-моделями доводилося їсти один рис, тому що у нас взагалі не було грошей. Ми відкладали по 1 євро на проїзд, щоб доїхати до агентства і отримати зарплату. Було важко, але весело", - говорить модель.

Міс Всесвіт Олівія Калпо знялась у рекламі Vital Proteins Feed Your Beauty. Зірка позувала у смугастому бікіні, яке ефектно демонструвало її розкішні форми.

Зараз ви читаєте новину «У купальнику і без: Ірина Шейк стала героїнею чоловічого глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути