Ексклюзиви
субота, 07 грудня 2019 13:43

Помер актор із серіалу "Друзі"

Помер актор із серіалу "Друзі"
usatodaypost.com

В Нью-Йорку від пневмонії помер американський актор Рон Лібман. Мав 82 роки. З 1996 по 2004-й знімався у сіткомі "Друзі" . Грав запального батька Рейчел Грін - героїня Дженіфер Еністон. Також знімався в детективному серіалі "Клан Сопрано"

Рон Лібман народився у Нью-Йорку, в єврейській родинні. Акторську кар'єру почав у 1950-х. Володар найпрестижнішої американської театральної премії "Тоні". 1979-го отримав "Еммі" за головну роль в серіалі "Каз". Зіграв колишнього злочинця, який після в'язниці став адвокатом. 1986-го був номінований на "Золотий гглобус" за роль приватного детектива у міні-серіалі "Напередодні Різдва" . Грав у фільмах: "Фар леп: Шлях до перемоги", "Крадений камінь", "Бійня номер п'ять", "Вон Тон Тон - собака, який врятував Голлівуд", "Сім годин до вироку", "Ніч над Мангеттеном", "Дон Кінг: Тільки в Америці" , "Країна садів". Драма "Норма Рей" отримала два "Оскари".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 11 років вживала наркотики, співала на вулиці. Королева блюзу виступить у Києві

Рон Лібман був одруженний двічі. Його вдова - актриса Джессіка Волтер. Її батьки емігрували з СРСР 1924-го. Це був останній рік дозволу добровільного виїзду з Радянського Союзу. Подружжя разом знялось в одному з епізодів серіалу "Закон і порядок". Зіграли батьків героя Едрієна Броуді в комедійній драмі "Манекен".

Зараз ви читаєте новину «Помер актор із серіалу "Друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути