четвер, 17 грудня 2020 13:49

Акторка Трегубова піднялась на Кіліманджаро вагітна

Акторка Трегубова піднялась на Кіліманджаро вагітна
Трегубова шокувала учасників історією. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Дарина Трегубова під час шоу "Хто зверху" розповіла, що піднялася на Кіліманджаро вагітна і з валізою.

У складі жіночої команди грала акторка Трегубова, яка шокувала учасників своєю історією у раунді "Правда чи брехня" під час шоу, що показує "Новий канал".

"8 років тому я прилетіла до Кенії до друзів, які працювали там у нашому посольстві. Ми з моїм тоді ще хлопцем зустріли в них Новий рік, а потім вирішили піднятись на Кіліманджаро. Не мала в цьому жодного досвіду, тож вирішила, що нам не потрібно купувати рюкзаки, адже там будуть носильники. Зрештою пішли ми з однією великою валізою. І піднялися таки на Кіліманджаро. Це було для мене щось неймовірне як для людини, що підкорювала хіба що Андріївський узвіз. А коли ми спустилися, я купила тест на вагітність. Просто порахувала, що в мене "затримка". І зрозуміла, що вперше у своєму житті вагітна. Тоді в мене був уже 2-й місяць, а тепер є донька Поліна", – розповіла акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зовсім інша людина". Оля Полякова здивувала фанів експериментами над зовнішністю

У 7-у раунді "Скляна дошка" жінка продемонструвала неймовірні інтелектуальні здібності та хорошу фізичну форму. Вона протрималася на скляній поверхні майже весь заданий час. При цьому Сергій Притула встиг поставити учасниці 7 запитань, і на всі Даша дала правильну відповідь.

У кліпі російського гурту "Ленінград" на пісню "Миг" знялися українські актори Тарас Цимбалюк і Дарина Трегубова. Лідером гурту є Сергій Шнуров, якого внесли в базу "Миротворець" після того, як він відвідував окупований Крим.

Зараз ви читаєте новину «Акторка Трегубова піднялась на Кіліманджаро вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути