Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2012 17:54

Вітні Х'юстон померла після бурхливої вечірки - ЗМІ

Легендарна американська співачка і актриса Вітні Х'юстон померла після вечірки, що тривала дві доби, пише британський таблоїд The Sun. На заході вона вживала алкоголь і прилюдно посварилася з іншою жінкою, стверджує видання.

За словами очевидців, в ніч на 10 лютого співачка вийшла з нічного клубу True Hollywood, де проходила вечірка, влаштована співачкою Келлі Прайс. На зап'ясті у Х'юстон були садна, а з ноги стікала кров.

За словами присутніх в клубі, в той вечір Х'юстон розлютилась, побачивши що її коханий - 31-річний співак Рей Джей - розмовляє з колишньою учасницею конкурсу талантів "Ікс фактор" Стейсі Френсіс. Співачка нібито підбігла до дівчини і прокричала: "Це мій чоловік. Тримайся подалі від мого чоловіка". Джей і Френсіс спробували заспокоїти Х'юстон, заявивши, що вони просто друзі. Проте співачка продовжувала кричати і штовхнула Френсіс. Очевидці відзначають, що в той вечір Х'юстон воліла пити текілу.

Після бійки з коханим і суперницею вона невдало виступила на сцені, а після залишила клуб, пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочку Вітні Х'юстон госпіталізували з нервовим зривом

Після вечірки Х'юстон також бачили в холі її готелю з мокрим волоссям і в недбало підібраному одязі.

Нагадаємо, тіло співачки було знайдено у ванній кімнаті в номері готелю Beverly Hills Hilton в Лос-Анджелесі 12 лютого. Заступник головного слідчого Лос-Анджелеса Ед Вінтер підтвердив заяву поліції про те, що слідів насильницької смерті на її тілі не було виявлено.

Співробітники органів правопорядку знайшли в кімнаті Х'юстон кілька рецептурних лікарських препаратів. Тим часом родичі поп-зірки повідомили, що вона вживала заспокійливий лікарський засіб "Ксанакс". У поєднанні з алкоголем цей препарат може викликати сонливість.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Греммі" почалася з колективної молитви за померлою Вітні Х'юстон

За даними The Sun, в номері зірки також були знайдені такі препарати, як "Лоразепам" і "Валіум". Імовірно, Х'юстон могла втратити свідомість після прийому декількох ліків і захлинутися, приймаючи ванну, - коли співачку знайшли, її голова знаходилася під водою.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон померла після бурхливої вечірки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути