Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2012 20:53

Вітні Х'юстон померла від того ж "коктейлю" алкоголю і ліків, що й Майкл Джексон

Вітні Х'юстон померла від того ж "коктейлю" алкоголю і ліків, що й Майкл Джексон

Американська співачка Вітні Х'юстон померла, не захлинувшись у ванній, а в результаті прийому "коктейлю" з алкоголю і ліків в останні 48 годин до смерті. Таку версію виклала поліція лос-анджелеського району Беверлі-Хіллз рідним і близьким шестиразовій власниці музичної премії Grammy, передає ИТАР-ТАСС з посиланням на портал TMZ.

Підкреслюється, що ліки аналогічні тим, що були призначені Майклу Джексону.

У неділю в морзі було проведено розтин тіла Х'юстон. На ньому не було виявлено слідів ударів, інших травм або ран, повідомив раніше заступник слідчого у справах про насильницьку або раптову смерть Ед Вінтер. Висновок за підсумками розтину, за його словами, буде опубліковано тільки після того, як патологоанатоми ознайомляться з результатами токсикологічної експертизи. На неї зазвичай йде 4-6 тижнів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вітні Х'юстон померла після бурхливої вечірки - ЗМІ

Поліція Беверлі-Хіллз розглядає варіанти ненасильницької смерті співачки. Слідство схильне вважати, що Х'юстон померла до того, як вона з головою опустилася під воду у ванні. При розтині в легенях Уїтні була виявлена вода. Але її обсяг виявився занадто малим, щоб зробити висновок, що співачка захлинулася, втративши свідомість або заснувши. Все вказує на те, що смерть наступила до занурення під воду.

З посиланням джерела в родині Х'юстон видання повідомляє, що першою бездиханне тіло співачки знайшла її тітка Мері Джонс. Вона занесла в номер готовий одяг на вечір і пішла буквально на 30 хвилин. Повернувшись, Джонс звернула увагу, що племінниця все ще не виходила з ванної кімнати. Саме тітка витягла Х'юстон з ванни і спробувала повернути до життя за допомогою штучного дихання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Греммі" почалася з колективної молитви за померлою Вітні Х'юстон

За даними TMZ, мати співачки організовує перевезення тіла доньки з Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія) до Атланти (штат Джорджія). Поліція і слідчі не перешкоджають, оскільки виключають версію вбивства або ненавмисного вбивства.

Нагадаємо, тіло співачки було знайдено у ванній кімнаті в номері готелю Beverly Hills Hilton в Лос-Анджелесі 12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон померла від того ж "коктейлю" алкоголю і ліків, що й Майкл Джексон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути