середа, 05 квітня 2017 16:24

Ювілейний альбом Світлани Лободи став платиновим

Ювілейний альбом Світлани Лободи став платиновим
Світлана Лобода

Альбом H2LO Світлани Лободи через годину після релізу вийшов на перше місце в iTunes семи країнах і піднялася в топ-3 Apple Music, а через тиждень досягла платинового статусу.

Хіт "Твои Глаза", що вийшов синглом у вересні минулого року, також отримав статус платинового: кількість проданих копій треку склала понад 200 000. За словами представників лейблу Sony Music Entertainment Лободі вдалося зробити неймовірний творчий прорив.

"Для всього СНД це унікальне явище, яке також знайшло своє відображення в цифрах продажів, - відзначає Аріна Дмитрієва, генеральний директор Sony Music Entertainment Росія / СНД. Платинові статуси альбому і першого синглу абсолютно заслужені. З огляду на найсильніший матеріал, представлений в H2LO, я впевнена , що ще кілька синглів з нього також досягнуто платинового статусу ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зоряні колеги Світлани Лободи привітали її з новим альбомом

За рік до випуску платівки співачка практично повністю змінила аранжування пісень і музичну структуру альбому, до якого увійшли всього кілька раніше відомих треків артистки.

За зізнанням самої Світлани, в гонитві за модним і ні на що не схожим матеріалом, який би гарантовано сподобався слухачам, часто доводилося працювати в режимі нон-стоп:

"Мені подобається одне з правил життя Sade:" Якщо випускаєш один альбом за 10 років, він зобов'язаний бути хорошим ". Ми працювали по 24 години на добу, але це того варте!" - розповідає співачка.

Між собою Світлана і продюсер співачки Нателла Крапівіна жартують - альбом H2LO практично "написаний кров'ю".

"Ми мало не згоріли, поки його писали. Матеріал в ньому настільки різноманітний, що один саундпродюсер не міг би впоратися, займалася ціла компанія професіоналів. Це дуже ускладнює процес, зате, коли ти одягаєш навушники і включаєш альбом, у тебе немає відчуття, що це десять пісень на одну мелодію. У нас дуже різні пісні, різні історії і долі. І заспівані вони начебто різними жінками...у нас в країні чимало талановитих авторів, але від демо-версії до того, що почують люди на радіо і в альбомі , проходить ціле життя і буквально ллється кров . Наприклад, добре всім відомий трек "К черту любовь" спочатку називався "Голодний поранений вовк" (посміхається). Ось до такої міри переробляємо, - згадує роботу над H2LO Нателла Крапівіна в інтерв'ю для Karabas Live.

Зараз ви читаєте новину «Ювілейний альбом Світлани Лободи став платиновим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути