пʼятниця, 15 червня 2012 10:00

У шведської принцеси вкрали коштовностей на $121 тисячу

У шведської принцеси вкрали коштовностей на $121 тисячу
Винуватцем злочину виявився 19-річний молодий чоловік Фото: persons-today.com

З будинку, де проживає шведська принцеса Крістіна, 68-річна сестра нинішнього короля країни Карла XVI Густава, були викрадені ювелірні вироби на суму понад 850 тисяч крон (приблизно 121 тисяча доларів), пише The Local. Винуватцем злочину виявився 19-річний молодий чоловік, який був вхожий в будинок сім'ї принцеси. Він уже зізнався у скоєнні правопорушення, йому пред'явлені звинувачення в крадіжці при обтяжуючих обставинах.

За наявними відомостями, молодий чоловік (його ім'я не називається) приїхав до Швеції в 2010 році, а пізніше познайомився з родиною принцеси Крістіни. Вона і її чоловік, Торд Магнусон, взяли юнака як родича і стали часто проводити час разом.

У квітні 2012 року молодий злочинець викрав ключ від сейфа з коштовностями, а в травні кілька разів навідувався до хати до принцеси і здійснював крадіжки ювелірних виробів. Зникнення прикрас виявив Магнусон, якому незабаром в усьому зізнався сам молодий злодій.

Серед викраденого виявилися каблучки, браслети та інші прикраси, а також тіара вартістю 350 тисяч крон. Після того як зловмисник вкрав тіару, він викинув її у річку (навіщо він це зробив, не уточнюється).

Водолази вже обшукали дно річки в Стокгольмі, проте тіару знайти не змогли. Велику частину решти прикрас, як зазначає видання, молодий чоловік продав за дев'ять тисяч крон двом торговцям марихуаною. Він дав поліції опис дилерів, але на їхній слід поки вийти не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Короля Швеції оштрафували за неправильну парковку

Всі вкрадені прикраси належали особисто принцесі Крістіні - вони дісталися їй у спадок від матері, принцеси Сибілли, і Густава VI Адольфа, попереднього короля Швеції. Королівська родина поки не прокоментувала інцидент.

Зараз ви читаєте новину «У шведської принцеси вкрали коштовностей на $121 тисячу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути