вівторок, 23 жовтня 2012 11:29

"У нас же теж не гумовий бюджет" - Камалії надсилають прохання про допомогу

"У нас же теж не гумовий бюджет" - Камалії надсилають прохання про допомогу
Співачка морально готова до сурогатного материнства Фото: kievskaya.com.ua

Співачка Камалія під час зйомок у реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" показувала деякі сторони свого життя, які її чоловік Мохаммад Захур не схвалив би. Про це бізнесмен розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я не знав про це. Я в цей час перебував в Англії. Все це відбувалося без мене. У нас повна емансипація. Те, що я дізнаюся пізніше, дуже складно потім якось битися. А якщо зі мною радяться, то тоді я або заперечую, або дозволяю", - зазначив Захур.

За словами бізнесмена, після того, як глядачі дізналися, що у Камалії проблеми із зачаттям дитини, деякі жінки стали слати їм листи з пропозиціями безкоштовно стати сурогатними матерями.

"Як тільки відкриваєш пошту, то якась сурогатна мати або хтось пропонує виносити дитину", - зазначив він.

Між тим сама співачка ще не втрачає надій виносити дитину самостійно.

"Ви ж бачили, коли лікар сказав, що думати про сурогатне материнство мені ще рано. Ще є певний запас часу", - підкреслила вона.

Однак Камалія морально все таки готова до сурогатного материнства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія: "Я не їм всяку бурду типу олів'є"

"Залишилося конкурс провести, хто стане сурогатною матір'ю нашої дитини. І будь ласка вперед", - пожартував чоловік співачки Захур.

За словами бізнесмена, після реаліті-шоу їм на пошту приходить величезна кількість листів з проханням про матеріальну допомогу.

"Одна справа ми реагуємо нормально і ми допомагаємо, відгукуємося на допомогу, коли це, як говорять українською, конче необхідно. Тоді звичайно ми допомагаємо. Але, даруйте, всім ж допомогти не можеш. Ти ж не можеш допомогти всьому світу. У нас ж теж не гумовий бюджет. Нам теж хочеться жити красиво і добре. І щоб це все утримувати, виплачувати людям зарплату вчасно і продовжувати жити так, як ми звикли жити - це величезні витрати", - підкреслила Камалія.

Зараз ви читаєте новину «"У нас же теж не гумовий бюджет" - Камалії надсилають прохання про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути