Ексклюзиви
середа, 22 листопада 2017 14:58

Тіна Кароль без білизни знялась для Harper's Bazaar
6

Тіна Кароль
Фото: Harper's Bazaar
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль знялась у відвертій фотосесії у грудневому Harper's Bazaar. Тіна стала першою українською зіркою на обкладинці видання.

Зйомка відбувалася у стінах Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. Автором фото стала Юлія Горбаченко.

У фотосесії Кароль позувала топлес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла, чому не дозволяє собі дієти

"У жінки багато інтонацій. Про це мій новий альбом. В ідеалі всі жіночі грані мають бути в гармонії між собою, доповнювати одна одну. Але в нашому суспільстві як прийнято? Жінка несе тягар - дружини, боса, матері. Вона забуває грати при цьому, дружити. В результаті в ній зароджується образа, злість, заздрість. Вона втрачає свій світ", - заявила співачка в інтерв'ю.

"Я взагалі вважаю, що жінка більш схильна до гріха, ніж чоловік, ось чому їй так важливо любити себе, щоб не компенсувати потім відсутність цієї любові, вимагаючи її від інших", - додала вона.

Кароль зауважила, що, незважаючи на зірковий статус, не вважає себе кращою за інших.

"Всі люди рівні, я до всіх ставлюся з належною повагою, неважливо, хто переді мною - журналіст, олігарх або прибиральниця. Я не марнославна, мені не потрібно нікому нічого доводити", - заявила Тіна.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль без білизни знялась для Harper's Bazaar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути