четвер, 31 травня 2012 15:40

Тіматі з серйозною травмою спини потрапив до лікарні

Тіматі з серйозною травмою спини потрапив до лікарні
Співак отримав травму під час зйомок кліпу Фото: 7ja.net

Один з найпопулярніших російських реп-і R'n'B-виконавців Тіматі потрапив до лікарні зі зйомок кліпу на спільну з Григорієм Лепсом пісню. Співак отримав серйозну травму спини.

Як з'ясувалося, Тіматі, він же Тимур Юнусов, вирішив не залишати трюки каскадерам і виконувати все сам, причому без страховки. За сценарієм 28-річному реперу треба було парити підвішеним на тросі під стелею на висоті чотирьох метрів. В результаті під час зйомок одного з дублів співак зірвався і полетів вниз.

"Все сталось як у кіно. Впав, отямився - гіпс. Це нещасний випадок, адже зазвичай на підв'язках я літаю сам і раніше проблем не виникало. Мене врятувало те, що встиг згрупуватися, - розповідає Тіматі. - Я просто народився в сорочці. Поваляюсь тут потрібний час, випишуся і відразу на зйомки - треба ж дозняти ролик".

Через деякий час знімальній групі стало зрозуміло, що все серйозніше ніж просто удар, і на місце зйомок викликали "швидку допомогу". Співака доставили в одну з московських клінік, а потім терміново перевезли на обстеження в науковий центр рентгенорадіології.

Лікарі діагностували співаку тріщину кістки, що загрожує випускникові "Фабрики зірок - 4" двома тижнями на лікарняному ліжку. Це не може не вплинути на щільний графік зірки - Тіматі доведеться пропустити низку запланованих концертів і навіть премію МУЗ-ТВ.

ВІДЕО: День народження Тіматі коштувало йому 100 тис доларів

Медики із клініки, де лежить Тимур, розповідають, що співак тримається мужньо і знову нехтує своєю безпекою: Тіматі вже почав ходити, хоча в його стані це заборонено.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі з серйозною травмою спини потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути