пʼятниця, 03 вересня 2010 13:29

Тіматі відмовився від сексу заради кохання

Тіматі відмовився від сексу заради кохання

Співак Тіматі відмовився від сексу.

Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Між тим, співак прокоментував свою гучну заяву.

"Я втомився від того, що твориться навколо мене. Безликий сексуальний потік, що перетворився на божевільну і, що найстрашніше, одноманітне інтимне життя. Дрібні і побільше представники жіночого роду, які безпідставно наповнили мої будні та свята, нескінченні та безладні статеві зв"язки", - зазначив Тіматі, додавши, що хоче зупинити це.

"Ми забули, що таке кохання. Я забув, що таке кохання. Всі навколо забули, що секс і кохання - дві тісно зв"язані між собою субстанції, що їм потрібно співіснувати в гармонії. Ми розділили тваринний секс і піднесене відчуття.", - підкреслив він.

За словами співака, секс став частиною ранкового та вечірнього туалету, щоденною механічною роботою, "причому, абсолютно неважливо хто виступає в ролі "партнера по верстату".

"Я відмовляюся слідувати цьому аморальному постулату, який мало не в конституції вже прописаний. Я не хочу більше чути про те, що секс - не привід для знайомства. Насправді ж секс - це наслідок ніжних, теплих почуттів, які виникають між двома людьми, які кохають один одного, і, що важливо, які поважають один одного, які несуть один за одного відповідальність, піклуються один про одного і як результат - створюють сім"ю і народжують дітей", - зазначив Тіматі.

"У всі часи стримування ставало для чоловіка якимсь тайм-аутом, під час якого він повинен розібратися в собі та подумати. Фрейдівський висновок про те, що немає жодного неврозу без внутрішнього сексуального конфлікту, зараз для мене як ніколи актуальний. Я припиняю усілякі сексуальні стосунки доти, поки не зустріну ту єдину, з якою створю сім"ю. Я хочу чисте і щире почуття! Досить блядства!", - підкреслив співак.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тіматі відмовився від сексу заради кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути