середа, 20 червня 2012 18:35

Тіматі злякався суду з Кіркоровим

Тіматі злякався суду з Кіркоровим
Репер зателефонував адвокату співака Фото: Дни.Ру

Репер Тіматі міг злякатися судових розглядів з Філіпом Кіркоровим і почати переговори з адвокатом Олександром Добровінським. Той вказав виконавцю, що Кіркоров не хлопчик для биття.

В Інтернеті з'явився запис телефонних переговорів, голоси на якому, можливо, належать реп-виконавцю Тіматі та адвокату Олександру Добровінському, якого деякі світські хронікери назвали захисником Філіпа Кіркорова, який бажає засудити кривдника. Із запису випливає, що на запису "людина з голосом, схожим на Тіматі"несподівано втратила сміливість і як дитина заїкається в розмові з іронічним Добровінським.

Репер пояснив свій дзвінок бажанням познайомитися, коли світський адвокат підкреслив, що не є захисником Філіпа Кіркорова. "Філіп - не хлопчик для биття. Ви розумієте, що можуть бути наслідки?" - намагається "достукатися" до Тіматі Олександр Добровінський. Тіматі це явно розуміє і, більше того, вважає Філіпа Кіркорова справжнім професіоналом. "Філіп - професіонал, я цього не заперечую. У нього гідна публіка. Він добре співає..." - лепече в трубку Тіматі. Втім, деякі світські хронікери не вірять в запис, мовляв, це справа рук пранкерів, які влаштовують телефонні розіграші, і взагалі, голос і слова Тіматі настільки невиразні, що це може бути зовсім і не він.

ВІДЕО: Тіматі "опустив" Кіркорова у новому кліпі

Нагадаємо, останньою краплею в конфлікті двох виконавців став кліп Тіматі, де той висміяв не тільки поп-короля, але і весь шоу-бізнес. Артист зняв кліп на популярний ролик "Давайдосвіданія". У своїй новій композиції Тіматі і його друзі оголюють наболілі проблеми російського шоу-бізнесу. Сам репер так пояснив свій вчинок: "Система роботи російського шоу-бізнесу, яка була збудована багато років тому, вже не працює. Вона не відображає реальності - нам доводиться носити маски, щоб пробивати бар'єри, але ми втомилися! Ми за якісний продукт і за більш відкритий доступ нових імен на цей ринок".

Однак початком конфлікту між Філіпом Кіркоровим і Тимати стало їхнє листування в одній із соціальних мереж, яку на загальний огляд вивісив молодий виконавець. Тіматі відзначив, що вважає вибір переможців десятої церемонії нагородження премії "Муз-ТВ" "неадекватним", і запропонував свою версію тріумфаторів. Кіркоров відповів Тіматі в досить повчальному тоні, який той не зміг витримати, в результаті назвавши Філіпа "опудалом" і відзначивши, що він не з його "півнячої обійми". Кіркоров, витримавши паузу, щоб скандал трохи вщух, сумно зауважив, що розчарувався в Тіматі. У результаті російський шоу-бізнес буквально розділився на два табори: ті, хто за Тіматі, і ті, хто за Кіркорова. Лише деякі зволіли тримати нейтралітет і благали не виносити суперечки на загальний огляд.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі злякався суду з Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути