вівторок, 03 серпня 2021 11:46

Тіктокера застрелили посеред кінотеатру
4

У США від вогнепального поранення помер блогер 19-річний Ентоні Барахас. У зірку TikTok із мільйонною аудиторією стріляли в одному з кінотеатрів на півдні Каліфорнії.

Барахас разом із подругою 18-річною Райлі Ґудріч прийшли подивитися фільм у кінотеатрі міста Корона 26 липня, передає BBC. Обом вистрілили в голову прямо під час сеансу. Дівчина померла на місці, а блогера встигли доправити до лікарні, де він перебував на апараті життєзабезпечення. 31 липня він помер.

"Напад був абсолютно неспровокований. Жертв розстріляли без будь-якого попереднього контакту. Пара дивилася фільм жахів, на показ якого продали усього шість квитків", - заявили в поліції Корони.

Підозрюваний стрілок, 20-річний Джозеф Хіменес, не визнає провини. Поліція разом із прокуратурою збираються висунути проти нього обвинувачення у двох убивствах. Хіменесу загрожує смертна кара.

У зірку TikTok з мільйонною аудиторією стріляли в одному з кінотеатрів
Фото: instagram.com/itsanthonymichael
Барахас прийшов на фільм у кінотеатрі міста Корона
Його подруга померла на місці
Підозрюваний Стрілець 20-річний Джозеф Хіменес не визнає провини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зв'язали й перерізали горло: бойовики стратили відомого коміка

Ентоні Барахас має майже мільйон підписників на TikTok. Він почав створювати розважальні відео з початку 2019-го. Його переспіви пісень популярних виконавців регулярно набирали понад 1 млн переглядів. Останнє відео на сторінці Барахаса він завантажив 23 липня. На ньому блогер жартує з рідними під час родинного відпочинку на Гаваях.

Зараз ви читаєте новину «Тіктокера застрелили посеред кінотеатру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути