Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2016 10:14

Тілоохоронець Бреда Пітта та Анджеліни Джолі розповів, як доглядав за їхніми дітьми

Тілоохоронець Бреда Пітта та Анджеліни Джолі розповів, як доглядав за їхніми дітьми

Марк Біллінгем, якого всі кличуть просто Біллі, відслуживши в Особливій ​​повітряній службі, спеціальному підрозділі збройних сил Великобританії, і відвоювавши в Іраку, є нагорода за хоробрість, заробляв гроші охоронцем зірок.

Марк встиг попрацювати охоронцем у Тома Круза, Шона Пенна, Рассела Кроу і багатьох інших знаменитостей, але, найвідоміші клієнти Біллінгема - Анджеліна Джолі і Бред Пітт, з якими охоронець працював півтора року кілька років тому.

"Я був начальником їх служби охорони. Армія ідеально підготувала мене такої роботи. Найбільше Енджі і Бред боялися, що їх дітей викрадуть і вимагатимуть викуп", - розповів Марк в інтерв'ю британському таблоїду The Sun.

Чоловік розповів, що він був одним з небагатьох, кому зоряна пара цілком і повністю довіряла дітей: Енджі і Бред дуже турбувалися, коли хтось сторонній опинявся поруч з дітьми.

"Особисто я міг брати дітей куди завгодно, але більше таке з персоналу нікому не було дозволено. Навіть якщо я хотів взяти з нами когось ще, вони не дозволяли цього. Решта могли з боку спостерігати за дітьми, але торкатися до них нікому було не можна".

Біллі зізнався, що за місяці роботи з Джолі і Піттом він став практично їх членом сім'ї, так як невідлучно був з ними та їхніми дітьми.

"З самого початку було зрозуміло, що ми спрацюємося. Ми були дуже близькі, я постійно жив з ними. Вони довіряли мені у всьому в вихованні дітей - від дрібниць до важливих питань. Я вчив їх плавати, вчив ще купі різних речей. В принципі виховував їх як батько ", - зізнався Біллінгем.

Також охоронець зірок розповів про тонкощі своєї роботи з Піттом і Джолі. Сталкери, що переслідують зірок, були реальною проблемою: у подружжя був один надто настирливий "шанувальник", який довгий час їздив за ними по всіх штатах США і потайки фотографував. Причому якщо до Енджі він ставився трепетно, то Бреда просто не виносив.

"Я завжди більше хвилювався за нього, ніж за неї. Енджі люди любили, а ось Бреда ненавиділи. Довелося знайти спосіб захищати його від усього цього. Це було непросто, але цікаво", - згадує Біллі.

Крім того, в обов'язки чоловіка входила і турбота про імідж його підопічних: Біллі завжди стежив за тим, щоб на публіці Джолі і Пітт виглядали пристойно.

"Я повинен був бути впевнений, що одягнені нормально і не роблять дурних речей на камеру", - сміється Біллінгем.

За словами Біллі, у Енджі і Бреда зовсім мало було соціальних навичок. Роками знаменитості, що вели закритий спосіб життя і ретельно оберігають свій особистий простір, змирилися зі статусом голлівудських небожителів, вони забули, як робити найпростіші речі. Питали у нього поради, як їм піти в бар, що замовити. Охоронець охоче допомагав своїм роботодавцям, до яких дуже прив'язався. Але за своєю сім'єю розлучений чоловік теж сумував:

"За 17 місяців я провів удома тільки шість тижнів. Ця робота вимагала повного занурення. Я втратив зв'язок зі своєю сім'єю, у мене взагалі не було ніякого особистого життя", - зізнається Біллі.

Зараз в його житті новий етап: він починає кар'єру в шоу-бізнесі і знімається в якості інструктора в реаліті-шоу SAS: Who Dares Wins, в якому новобранців готуватимуть до вступу в "ряди армії" - в джунглях Еквадору.

Відповідаючи на питання журналістів, змогли б Джолі і Пітт взяти участь в цьому реаліті-шоу, Біллі сміючись заявив наступне:

"Бред б довго не протримався, адже там немає крему для обличчя. Він би потів, йому було б некомфортно - ніяких умов! Він така дівчина! А ось Енджі змогла б: вона б точно виявилася єдиною, вибачте, з яйцями, хто зміг би дійти до фіналу. Вона б все витримала, - впевнено заявив Біллі.

Чоловік також зазначив, що до сих пір підтримує зв'язок з колишніми роботодавцями, яких покинув, щоб займатися своїм життям. Часом він надає дрібні послуги Джолі, відносини з якою у нього набагато краще, ніж з Піттом.

Новина про розлучення пари неприємно здивувала Біллі - він був буквально шокований і зараз сподівається, як і тисячі шанувальників акторів, що подружжя все-таки помиряться.

Зараз ви читаєте новину «Тілоохоронець Бреда Пітта та Анджеліни Джолі розповів, як доглядав за їхніми дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути