вівторок, 14 лютого 2012 13:33

Тіло Вітні Х'юстон доставили додому на літаку найдорожчого шоумена США

Тіло Вітні Х'юстон доставили додому на літаку найдорожчого шоумена США

Тіло відомої американської співачки Вітні Х'юстон, яка померла 11 лютого в Лос-Анджелесі, доставлено в штат Нью-Джерсі. 17 лютого в її рідному місті Ньюарк відбудеться громадянська панахида, люди зможуть попрощатися зі співачкою в спортивному центрі "Пруденшл". Після цього Х'юстон поховають на місцевому цвинтарі.

Свій літак для переправлення тіла надав відомий актор і продюсер Тайлер Перрі. Він, за даними журналу Forbes, є найбільш високооплачуваним діячем шоу-бізнесу в США з річним заробітком 130 млн доларів. Перрі запропонував допомогу рідним і близьким співачки, як тільки дізнався про її смерть.

Поліція і слідчі ухвалили рішення видати тіло співачки рідним і близьким, так як розтин було проведено і були взяті всі аналізи, необхідні для токсикологічної експертизи.

"У нас немає підстав продовжувати тримати тіло у себе", - підтвердив лейтенант Джо Бейл з відділу слідств у справах про насильницьку або раптову смерть.

Шестикратна володарка "Греммі" раптово померла у віці 48 років напередодні 54-ої церемонії вручення цієї найпрестижнішої в США музичної премії. Вона була знайдена мертвою у ванні номера готелю "Беверлі Хілтон" в Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

Хоча 12 лютого було проведено розтин, експерти поки офіційно не оповістили причини смерті Вітні Х'юстон. Висновок за підсумками розтину буде опубліковано тільки після того, як патологоанатоми ознайомляться з результатами токсикологічної експертизи, на яку зазвичай йде 4-6 тижнів.

Однак відомо, що на тілі співачки не було виявлено слідів ударів чи інших травм. При розтині в легенях була виявлена вода. Але її обсяг виявився занадто малим, щоб зробити висновок, що виконавиця захлинулася, втративши свідомість або заснувши. При обстеженні номера Х'юстон було виявлено кількох баночок з ліками, котрі видаються тільки за рецептом лікаря.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Вітні Х'юстон доставили додому на літаку найдорожчого шоумена США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути