Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 18:43

TAYANNA презентувала альбом нової української поп-музики

TAYANNA презентувала альбом нової української поп-музики
Тетяна Решетняк випустила новий альбом Фото: Прес-служба

Співачка TAYANNA презентувала альбом нової української поп-музики. Над прем'єрою співачка працювала протягом року

"Тримай мене" - друга робота, створена в тандемі співачки TAYANNA з продюсером Аланом Бадоєвим. Альбом об'єднав в собі сім україномовних треків, шість з яких видаються вперше. Поряд з новими роботами в альбом увійшов раніше презентований трек "Шкода". Нагадаємо, відеокліп на лід-сингл альбому через кілька годин після прем'єри вирвався на перше місце трендів українського YouTube і вже налічує понад 1 млн. переглядів.

В "Тримай мене" співачка розширює свої музичні горизонти і гармонійно поєднує різні жанри. У платівці уживаються фолькові теми, симфонічний оркестр, танцювальна музика, фанк і віртуозні вокальні партії співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв визнаний найстильнішим чоловіком України

Над альбомом нової української поп-музики TAYANNA працювала спільно з кращими саундпродюсерами і аранжировщиками країни: Віталій Телезін, ROZHDEN, Юрій Шепета, Сергій Ребрик - кожен з них привніс своє звучання авторським треках співачки.

"Кожна пісня як новий день, нове дихання, зі своїми барвами і дзеркальним відображенням мого внутрішнього стану", - прокоментувала TAYANNA.

В альбомі "Тримай мене" немає мінорній атмосфери - все пісні світлі і життєрадісні. Альбом про любов, надію, про майбутнє і з позитивним поглядом в нього вже доступний в iTunes і Google play.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA презентувала альбом нової української поп-музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути