Ексклюзиви
субота, 21 вересня 2019 10:54

"Танці з зірками": фаворити відповіли на чутки про кохання

"Танці з зірками":  фаворити відповіли на чутки про кохання
Спортсменка Ганна Різатдінова з партнером Олександром Прохоровим стали фаворатима шоу "Танці з зірками". Фото - ТСН

Учасник шоу "Танці з зірками" Олександр Прохоров зізнався, що з партнеркою Ганною Різатдіновою проводить більше часу, ніж з близькими.

Проте, чи є між ними щось більше, окрім партнерства у танцях і дружби - поки зберігає мовчання.

"Звичайно, встигли і притертися, адже бачимося один з одним частіше, ніж зі своїми близькими і рідними. З Анею шалено комфортно працювати, ми змогли знайти той компроміс і загальні цілі, які допомагають нам рухатися впевненими кроками на проекті. Дуже вдячний Анюті за самовіддачу, завзятість і любов до справи, якою вона зараз займається", – сказав він, передає Clutch.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зворушливо розповіла про весілля в прямому ефірі "Танців із зірками"

Прохоров додав, що йому пощастило другий сезон поспіль з партнерками-спортсменками. Проте зазначив, що парі можливо складніше, ніж іншим. Тому що доводиться перевчати тіло рухатися по-новому.

"Хочеться, щоб нашу з Анею пару оцінювали не за розтяжку і гнучкість, а за працю і старанність, з якими ми готуємо кожну нашу постановку. Глядач жадає краси і легкості. і ми над цим працюємо, а це, повірте, нелегко", – додав він.

Спортсменка Ганна Різатдінова з партнером Олександром Прохоровим вражає кожного ефіру танцювальними постановками. На один із таких Ганна вийшла попри травму та біль у ребрах. Щоразу Ганна та Олександр обмінюють теплими словами, що й наштовхує глядачів на думки про роман між ними.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками": фаворити відповіли на чутки про кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути