Ексклюзиви
четвер, 12 грудня 2013 14:56

"Шото ми заблідилісь" - на зйомках новорічного "Вечірнього Кварталу" посміялись з Азарова
22

Фото: фото: Сергій Старостенко

В минулу середу студія "95 квартал" в столичному "Палаці Україна" знімали новорічний випуск свого шоу. Із зіркових гостей до них завітали співачки Софія Ротару, Віра Брежнєва, Наталія Корольова, Світлана Тарабарова, дует "Потап і Настя" та шоумен Максим Галкін. А от із постійних гостей-політиків шоу не зрадив хіба що Микола Рудьковський. Постійних прихильників таких, як регіонал Нестор Шуфрич, сім'я Юрія Луценка, на зйомках не було. Також не було помітно жодного із публічних політиків.

Топ-темою жартів самих "кварталівців" були останні події на Майдані.

"Поки ми готувались до зйомок цього шоу нам довелося по кілька разів змінювати сценарій. Просто не встигали за всіма подіями", - каже зі сцени головний комік Володимир Зеленський.

Виступ розпочали із святкування новорічної ночі, де за столом зібрались Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Микола Азаров, лідери нинішньої опозиції. На шоу навіть "звільнили" головну опозиціонерку Юлію Тимошенко. Всі вони в новорічну ніч вирішували свої суперечки за спинами спецпризначенців.

"Шо то мі забліділісь", - каже Микола Азаров і просить відпустити його додому святкувати Новий рік. - У міні там олівї, місо.

"Відпустіть його додому, бо в нього там чорт знає, що твориться", - відповів "Віктор Янукович".

 

Зараз ви читаєте новину «"Шото ми заблідилісь" - на зйомках новорічного "Вечірнього Кварталу" посміялись з Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути