Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 15:00

Соліста Backstreet Boys звинуватили у згвалтуванні

Соліста Backstreet Boys звинуватили у згвалтуванні
Ніка Картера звинуватила колишня подружка Фото: eCRATER

Колишнього учасника гурту Backstreet Boys Ніка Картера звинуватили в згвалтуванні. Звинувачення на адресу співака висунула американська актриса і колишня учасниця групи Dream Мелісса Шуман.

У своєму блозі Шуман розповіла, що підвищена увага з боку Картера почалася в 2002 році, після того як вони разом знялися у фільмі "Повернення в сонну лощину" (The Hollow). 22-річний Картер покликав 18-річну колегу по знімальному майданчику до себе додому і почав до неї чіплятися. Як стверджує сама Мелісса, вона не була згодна ні на що, крім поцілунків.

"Я сказала йому, що не хочу продовжувати, але він не слухав, йому було все одно", - заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70-річний професор з Рівного хотів сексу зі студентками

"Він зняв свої штани і попросив мене зайнятися з ним оральним сексом", - згадує Мелісса.

Незважаючи на всі протести дівчини, Картер наполягав на своєму.

"Я сказала йому, що я незаймана і бережу себе для майбутнього чоловіка. Я повторювала це знову і знову. Але він лише прошепотів, що зміг би стати моїм чоловіком, і згвалтував мене", - продовжила вона.

Шуман заявила, що після зґвалтування отримала десятки досить агресивних голосових повідомлень від Картера, після чого звернулася за допомогою до свого менеджера. Однак той порадив їй не зв'язуватися з Картером, так як у того були великі зв'язки в суді.

Шуман сказала, що недавно вона прочитала, що Картера звинувачує в сексуальному домаганні одна дівчина, яку він згвалтував в 2006 році.

"Я не б не хотіла, щоб моє ім'я асоціювали з цим скандалом. Я б взагалі хотіла назавжди забути про це. Але я вважаю, що всі, хто піддався сексуальному насильству, повинні про це розповісти. Я знаю, що це страшно, але ми повинні знати, що не самотні і що завжди підтримаємо один одного ", - повідала вона.

Картер не очікував від колишньої подружки такої заяви:

"Я шокований і засмучений заявою Мелісси. Вона ніколи не говорила мені, що була проти того, чим ми займалися. Я поважаю її людські та професійні якості. Я вперше чую ці звинувачення", - дивується співак.

У 2014 році Нік Картер одружився з актрисою Лорен Кітт, а в 2016 році у пари народився син Один Рейн Картер.

Зараз ви читаєте новину «Соліста Backstreet Boys звинуватили у згвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути