Ексклюзиви
середа, 19 лютого 2020 18:40

Спокуслива Катерина Бужинська кардинально змінила імідж
4

Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Фото: фото надане піар-менеджером Катерини Бужинської
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі
Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі

Українська співачка Катерина Бужинська представила пристрасну пісню в несподіваному образі.

Емоційний трек "Танго - Femme Fatale" про любов, яка окриляє і яка вбиває підкріпиила спеціальною фотосесією, яка ознаменовує швидкий прихід весни і нових яскравих емоцій. Шанувальники артистки вже бачили її в багатьох несподіваних образах, але мало хто очікував, що платинова блондинка Катерина постане в образі рудоволосої спокусниці.

"Напередодні весни завжди хочеться нових емоцій і відчути себе в іншому образі. Самою подивитися на себе інакше і дати можливість іншим побачити твої нові грані, розкритися з нової сторони. Не дарма кажуть, що наш зовнішній вигляд часто зумовлює деякі події нашого життя. Тому саме цей темпераментний образ максимально розкриває характер моєї нової спекотної пісні", - каже Gazeta.ua Катерина Бужинська.

Після виходу цієї фотосесії співачка в черговий раз закріпила за собою статус "femme fatale" української сцени. А пісня авторства Олени Безікович лише підтверджує, що "американські" гірки в стосунках чоловіка і жінки це невід'ємний атрибут любові.

"В моєму житті була така любов, коли була на межі і готова була втратити себе заради бажаного чоловіка, але все ж вчасно зрозуміла, що потрібно тримати баланс і не розчинятися в іншому без залишку", - пояснює співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З'їм тебе, як ти цей шоколад" - зірки шоу-бізнесу про свій День Валентина

Нова пісня "Танго - Femme Fatale" відрізняється завдяки голосу - контральто, яким володіє Катерина Бужинська. Також голосом контральто володіють Софія Ротару і Алла Пугачова.

Українська співачка Катерина Бужинська випустила черговий народний хіт.

Реліз нової пісні "Кум мій золотий" народна артистка України підкріпила новою провокаційною фотосесією в золотій сукні. Завдяки незвичайному наряду зірка виглядає святково і неймовірно спокусливо.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Катерина Бужинська кардинально змінила імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути