четвер, 13 вересня 2012 14:07

ЗМІ знову знайшли причину обговорювати вагітність дружини принца Вільяма

ЗМІ знову знайшли причину обговорювати вагітність дружини принца Вільяма
Герцогиня носить вільні сукні та відмовляється від вина Фото: storystar.ru

Герцогиня Кетрін останнім часом веде себе трохи дивно. Вона як і раніше вибирає елегантні вбрання, але намагається не підкреслювати лінію талії. А на вчорашньому прийомі Британського представництва в Сінгапурі відмовилася від вина. Невже скоро у королівської пари з'явиться спадкоємець?

Чутки про ймовірну вагітність Її Світлості мусуються в пресі вже більше року. Поки вони не підтверджувалися. Та й придворні Букінгемського палацу відмовляються обговорювати таку делікатну тему. Але журналістів нині не зупинити.

Зараз Кетрін і Вільям подорожують по країнах Азії в рамках турне на честь "діамантового" ювілею Її Величності. У понеділок пара прибула в Сінгапур, поспілкувалася з членами уряду, прогулялася по ботанічному саду. Герцогиня відвідала один з місцевих дитячих арт-центрів і із задоволенням поспілкувалася з юними талантами.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Герцогиня Кембриджська вразила Сінгапур своїм стилем

Сьогодні герцогське подружжя відправиться до Малайзії. 15 вересня вони прибудуть до столиці Соломонових островів Хоніари. Потім попливуть на каное на острів-курорт Таваніпупу. Тут молоді люди зможуть перепочити і влаштувати собі другий "медовий місяць".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ знову знайшли причину обговорювати вагітність дружини принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути