пʼятниця, 29 вересня 2017 12:07

Скрипка, Вітвицька, Данилевич відвідали відкриття інституту хірургії
9

Фото: Прес-служба

У Києві відкрився інститут хірургії Ростислава Валіхновського. Медичний заклад спеціалізується на плановій та невідкладній, реконструктивній та пластичній, судинній і ендокринній хірургії, хірургії ожиріння. У клініці виконують реконструктивні операції після травм, опіків і вроджених аномалій.

Для нової будівлі підібрали історичне місце - поруч з Інститутом серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова.

На офіційне відкриття прийшли друзі, колеги та клієнти медичного центру - Борис Тодуров, Олег Скрипка, Віталіна Ющенко, Соломія Вітвіцька, Ірина Сисоєнко, Андрій Данилевич, Марина Ставнійчук, Віктор Шафранський і багато інших. Віталіну Ющенко познайомив з Валіхновським її батько близько 20 років тому. Віталіну захоплює благодійна діяльність Ростислава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хірург з "Поверніть мені красу" відновить зовнішність 35-ти солдатам АТО

"Інститут стоїть на пагорбі, де ще Микола Амосов ходив, бігав. За 200 метрів робив кардіохірургічні операції. Це історичний аспект локації, який надихає. Маємо свій томограф, який незамінний для виявлення патологій у всьому тілі під час термінової діагностики. Також у нас є сім аналізаторів, які ставлять діагноз пацієнту протягом півгодини. Інтер'єр клініки виконаний в еко-стилі. Звуки природи, птахів, водоспаду, ліси великий вплив на відновлення людини. Це своєрідна терапія ", - говорить Gazeta.ua Ростислав Валіхновський.

Хірург допомагає воїнам АТО, людям старшого віку, дітям на безоплатній основі через власний благодійний фонд. Іноді допомагає людям, які приходять на кастинги телевізійних проектів, проте їм відмовляють. Таких близько 10%.

У клініці вже 2 роки молодшою ​​медсестрою працює учасниця проекту "Поверніть мені красу" Оксана Шевчун. У Оксани була родима пляма на півобличчя, через що жінка чимало страждала.

"Я попросилася до нього працювати. Коли був фінал проекту він сказав, що наша домовленість в силі і запросив працювати. Я відпочила, реабілітувалася і приїхала. До цього не мала жодної медичної освіти. Ростислав всьому навчив. Він неординарна людина, може бути емоційним, дати пораду і мотивувати, сказавши: "є слово" треба ". Найскладніше для мене було вийти з села в такий широкий світ. Завдяки Ростиславу і колективу я влилася в роботу ", - розповідає Оксана.

Клініка працює 20 років, прийняла понад 200 000 пацієнтів. В установі 7 палат з повним циклом. Вже сформувалася черга на півроку. Тому вже стоїть питання про розширення. Клініка має гарне розміщення - вид на Протасов Яр, парковку на 100 машин і поруч пагорб, на якому катаються лижники.

Зараз ви читаєте новину «Скрипка, Вітвицька, Данилевич відвідали відкриття інституту хірургії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути