середа, 15 червня 2011 12:54

Сестра Льовочкіна отримує любовні смс-ки від соратника Тимошенко
10

Фото: ТаблоID

У вівторок сестру глави адміністрації президента Юлію Льовочкіну з Партії Регіонів спіймали за інтимною смс-перепискою з соратником Юлії Тимошенко та її головним охоронцем Віталієм Чудновським.

"Справжні пристрасті, не слабше ніж у Шекспіра, вирують у Верховній Раді. Кохання спалахнуло між депутатами-політичними антагоністами", - пише ТаблоID.

В об'єктив журналіста потрапив телефон Льовочкіної, який вона використовувала для обміну смс-ками з опозиціонером Чудновським.

Близько 13-ої години Льовочкіна отримала від БЮТівця текстівку наступного змісту: "Все нормально. Я люблю тебя. И мне так хреново. Бл***ть".

Не довго думаючи, регіоналка вирішила морально підтримати свого коханого і відписалася: "Ну, не сиди здесь. Иди погуляй, подыши... Потом в прокуратуру сходишь".

Порада від Льовочкіної спершу погуляти, а потім іти в прокуратуру має своє пояснення.

Адже 14-го червня депутати від блоку Тимошенко здійснили колективний похід до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою скасувати екс-прем'єрці підписку про невиїзд.

Насправді Чудновський міг не обтяжувати себе цими візитами, а через Льовочкіну адресувати своє послання безпосередньо її брату, зауважує видання.

Не до кінця зрозумілий статус закоханих депутатів.

Так, Юлія Льовочкіна розлучена. Не так давно вона відмовилася від прізвища свого колишнього чоловіка Арсенія Новікова та знову перейшла на дівоче.

Водночас, достеменно невідомо, чи розлучений депутат від БЮТ Віталій Чудновський. Але ще два роки тому в інтерв'ю газеті "День" він стверджував, що ідеальна жінка для нього - це власна дружина Олена, з якою він має сина і доньку.

"Жінка, якій я можу цілковито довіряти, яка нескінченно добра до наших дітей. Іще важлива щирість. Якщо щось не так, Олена не триматиме це в собі, як і я – ми все говоримо одне одному. Довіра, чесність у стосунках – це найважливіше", - запевняв тоді Чудновський.

Окрім іншого, Чудновський у блоці Тимошенко відомий своїми роздутими м'язами та спортивними захопленнями.

За часів прем'єрства Тимошенко він щоранку чекав її біля входу в будівлю Кабінету міністрів, щоб супроводжувати до апартаментів глави уряду.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Льовочкіна отримує любовні смс-ки від соратника Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути