субота, 12 червня 2021 23:46

Сексапільна Анна Сєдокова похизувалась пишними принадами
4

Анна Сєдокова демонструє спокусливі принади
Фото: instagram.com/annasedokova
Анна Сєдокова демонструє спокусливі принади
Анна Сєдокова демонструє спокусливі принади
Анна Сєдокова демонструє спокусливі принади

Співачка Анна Сєдокова час від часу тішить шанувальників відвертим світлинами. Зараз зірка відпочиває на грецькому острові Міконос і звідти публікує гарячі фото в Instagram фото.

На одній із світлин Сєдокова постала в бікіні салатового кольору з шнурівкою на талії. На іншому фото співачка позувала в білому плетеному комплекті. В пості під світлиною Анна поділилась міркуванням про щастя.

"Що таке щастя і як його зловити? Воно як Птах, який не живе в неволі. Щастя сідає до тебе на плечі, коли ти абсолютно спокійний, коли у тебе є що щось смачненьке для нього. Щастя легко злякати. Різким звуком телефонного дзвінка, криком з коментарів, образою або різким рухом в бік не свого життя. Сила ніжності, прийняття та подяки. Це єдина сила, яка зможе утримати щастя на твоїх плечах. Або в серці", - написала Сєдокова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна супермодель приголомшила пікантними фото

Співачка Анна Сєдокова потішила шанувальників відвертим фото з відпочинку у Лос-Анджелесі. Зірка опублікувала в Instagram фото, на якому релаксує біля басейну у пікантному червоному бікіні. При цьому сидить співачка на бортику спиною до камери , демонструючи пишні сідниці.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільна Анна Сєдокова похизувалась пишними принадами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути