четвер, 13 вересня 2012 16:46

Санта Дімопулос поміняє три весільні сукні на своєму весіллі

Санта Дімопулос поміняє три весільні сукні на своєму весіллі
Обручки у наречених будуть від Tiffany Фото: segodnya.ua

Санта Дімопулос та Володимир Самсоненко гулятимуть весілля два дні. Спочатку у найдорожчому ресторані Рима, а потім у розкішному замку за 30 км від італійської столиці. Місцеві просто шоковані розмахом урочистостей, повідомляє ТСН.

Розпорядник весілля Олександра Дергоусова сама під враженнями від того, що організовує. Бо такого весілля не бачили давно і в самій Італії. Нині закохана пара Санта і Володимир уже гуляють вічним містом і готуються до відповідальної події.

"Ми перший раз такого масштабу робимо весілля. Тобто це буде дійсно яскрава подія. Весілля буде кілька днів, тому ми охопимо весь Рим", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Про перший день відомо небагато. Організатори зізнаються лише, що молодята та гості проїдуться найвизначнішими місцями італійської столиці, а келихи піднімуть в одному з найкращих ресторанів з видом на весь Рим. А ось на другий день сотня гостей переміститься за 30 кілометрів від Рима, у замок 15 сторіччя Орсіні-Одескалькі.

"Це одна з резиденцій Папи Римського з шикарним виглядом. Це прекрасне, гарне місце, воно просто захоплююче", - підкреслила Дергоусова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля Санти Дімопулос відбудеться через тиждень у Римі

Замок розташований на південному березі озера Браччано. Раніше він був і військовою фортецею, і резиденцією понтифіка. До українських багатіїв у цьому шедеврі архітектури уже гуляли весілля західні зірки, зокрема, Том Круз і Кеті Холмс. Оренда весільної зали в цьому замку коштує 8 тисяч євро плюс 150 євро з людини. Відтак на сто гостей — 23 тисячі загалом. Квіти на весілля привезуть із Голандії кількома фурами. Обручки — від Tiffany. Наречена упродовж дня поміняє три сукні від Vera Wang.

"Розмах серйозний. Тому все так сьогодні і тримається", - підкреслили організатори.

Про підготовку до весілля знімають фільм, зокрема і у Римі. Його прем'єра відбудеться на самій церемонії. Поки що відомо, що співає у цій стрічці не лише сама Санта, а й її наречений.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос поміняє три весільні сукні на своєму весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути