понеділок, 30 вересня 2019 05:06

Найкрасивішій італійці Моніці Беллуччі - 55
12

30 вересня італійській моделі та актрисі Моніці Беллуччі виповнюється 55 років.

Беллуччі народилася в містечку Чітта-ді-Кастелло в центральній Італії. Батько Беллуччі був сільськогосподарським працівником, а мама - художницею.

Дивно, але матері Моніки за кілька років до її народження поставили діагноз - безпліддя. До речі, актриса була єдиною дитиною в сім'ї.

Моніка Беллуччі в дитинстві мріяла стати юристом. Щоб оплатити освіту, в 16 років вирішила попрацювати моделлю. Кар'єра пішла вгору. Модельний світ дівчині сподобався і вона відмовилася від затії присвятити життя юриспруденції. У 24 підписала контракт із домом моди "Дольче і Габбана". З ним працює досі. Уперше знялася в кіно в епізодичній ролі 26-річною. Відомою стала завдяки участі у фільмі "Квартира" 1996-го. Під час зйомок познайомилася зі своїм другим чоловіком, на три роки молодшим французом Венсаном Касселем. За першим – фотографом Клаудіо Бассо – була заміжня у 1990–1994 роках. Із Касселем була разом 18 років. Шлюб був вільним, як часто повторювала Моніка, "циганським": вона постійно жила в Римі, а він - в Парижі (а взагалі у них чотири будинки - ще є в Англії і в Бразилії).Через щільний графік зйомок подружжя бачилися вкрай рідко і спілкувалися переважно по телефону. Пара розійшлася.

Цього року розійшлася із молодшим на 18 років бойфрендом, художником Ніколя Лефевром. Вони були разом 2 роки.

Першу доньку від Касселя Моніка народила в 39 років. Другу — в 45. Каже, що до цього не була готова до материнства.

Будучи вагітною, Моніка зізнавалася, що "пологи в зрілому віці вимагають великої сміливості".

"Я завжди хотіла народити дітей пізніше. До того я не була готова до чогось настільки величезного, до того, що змінить життя назавжди. Коли народилася перша дочка, я думала, що заведу другу дитину якомога швидше - не так вже й багато часу залишалося. А в результаті я годувала її грудьми так довго, як це взагалі можливо, і хотіла проводити час саме з нею, бути по-справжньому впевненою в собі, дізнатися, хто вона, перш ніж завагітніти вдруге. І я була щаслива, завагітнівши в 44. Нам з чоловіком не довелося довго намагатися, все вийшло дуже природно ... Завдяки моїм дітям я, як правило, прокидаюся щасливою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер фільму жахів із Монікою Белуччі

Пропонуємо цікаві факти про актрису

Вона запевняє, що не робила пластичних операцій. Користується тільки зволожувальним кремом та вітамінними ін'єкціями.

"Ніколи не буду дуже худою. Я народила дітей, буваю лінивою, люблю поїсти. Замість того, щоб худнути, ношу чорне", — розповідає актриса. 

З усіх видів спорту актриса любить плавання і йогу.

Зріст Моніки Беллуччі - 178 см.

Вага - від 63 до 68 кг.

Параметри - 92-62-92 (плюс-мінус 2-3 см).

Розмір взуття - 40-41.

Актриса кілька разів за кар'єру знялася оголеною. Найвідоміші її фотосесії в стилі ню для календарів MAX (1998 рік) і GQ (2000 рік).

Беллуччі двічі позувала для знаменитого календаря "Піреллі" (а в світі моделей це те ж, що і Оскар для акторів).

Моніка Беллуччі - незмінна муза Dolce & Gabbana. Їхня співпраця триває вже 29 років.

Рідна мова актриси - італійська. Крім неї Беллуччі досконало володіє англійською і французькою мовами, а також розуміє і трохи розмовляє іспанською.

На її честь названа колекція помади Dolce & Gabbana.

Моніку Беллуччі часто називають "другою Софі Лорен".

Вранці актриса завжди приймає контрастний душ.

У Беллуччі є будинок в Ріо-де-Жайнейро. Вона каже, що "закохана до безтями" в це місто.

Поворотний момент в кар'єрі Беллуччі - фільм "Малена" (2000 рік). Саме після цієї картини про неї стали говорити як не просто про вродливу, а ще й про дуже талановиту актрису. Фільм "Малена", як вважає сама Моніка, є на половину відображенням її біографії.

Актриса переконана: мити голову частіше двох разів на тиждень - згубно для шевелюри. А перед процедурою обов'язково розводить шампунь водою. Крім того, перед миттям втирає в коріння волосся оливкову олію.

Культовими фільмами Беллуччі вважає "Солодке життя" і "Вісім з половиною" Фелліні.

Улюблений напій - біле прохолодне вино.

Улюблений колір - строгий чорний.

Актриса сідає на дієту, тільки якщо того від неї вимагає роль. А в звичайному житті Беллуччі не відмовляє собі в пасті і піці. І анітрохи не переживає, що вони можуть відкластися у неї на стегнах. "Краса для жінки стає проблемою тільки в двох випадках: коли її немає і коли немає нічого, крім краси", - вважає Моніка.

У першому інтерв'ю після розлучення з Вінсенн Касселем інтерв'ю Моніка Беллуччі зізналася: "Я з 14 років ніколи не була сама - а тепер просто не знаю, що робити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Беллуччі розійшлась з молодшим на 18 років бойфрендом

Її правила життя:

Глибинний зв'язок з чоловіком можливий, тільки якщо у вас спільні діти. Адже це не випадковість, що ви їх народили саме від цієї людини. Ви її обрали, це не просто збіг, це доля.

Іноді можна зустріти інфернального покидька, від якого будеш божеволіти. Демони людини так само привабливі, як і чеснота.

Краса - великий шанс, за це можна тільки дякувати. До того ж вона мине, треба лише почекати. Як сказав хтось недурний, її дії відводиться тільки три хвилини, а потім ти повинен зуміти втримати на собі погляд.

Я вся наскрізь італійка. Що б я не робила, залишаюся італійкою. Це проявляється в тому, як я розмовляю, в тому, що я їм, в тому, наскільки важлива для мене жіночність, в тому, наскільки важлива для мене саме італійська кухня.

Одного разу мене просто вразила така думка: "Красиві жінки створені для хлопців, позбавлених уяви". Я знаю безліч красивих людей, чиє життя - це суцільний жах. Тому що у них немає нічого, крім краси, тому що їм нудно з самими собою, тому що вони існують, лише відображаючись в очах інших.

Час все руйнує. Припустимо, у вас є гарне червоне яблуко. Пройде зовсім небагато часу, і воно зморщиться, в ньому будуть кишіти черви. Ось так само і з людьми.

Розумні жінки - це щось неймовірне. Мені здається, вони набагато цікавіші за чоловіків.

Я сумую, тільки коли відбувається щось сумне. Мене важко назвати меланхоліком.

Нещодавно дочка сказала мені: "Мамо, я хочу бути як ти. Я не хочу працювати. Я хочу бути мамою, і коли я виросту, працювати буде моя дочка". Це просто чудово: вона не вважає, що я працюю.

Ми так багато подорожуємо, що моя старша дочка знає чотири мови: італійську, французьку, англійську та португальську.

Я поважаю секрети. Зберігати їх вміють дорослі люди.

Ні за що б не хотіла, щоб мені знову було двадцять.

Як же нудно весь час тягатися в Канни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ назвали 10 найкрасивіших жінок усіх часів

Нам ніхто не належить: ні наші чоловіки, ні діти. Ми можемо тільки чимось ділитися з людьми, яких любимо.

Я хороша мама. Але це не означає, що я хороша дівчинка. Мені потрібен ризик.

Жіночність - це гармонія, природність і чуттєвість.

Любов живе тільки тоді, коли є повага один до одного і свобода. Бажання володіти іншим, як річчю, - абсурд.

Для мене дуже важливо шукати і знаходити незвичайні ролі і перевіряти, чи можу я їх виконати. Хтось сказав мені, що всередині всіх артистів є сплячі красуні, і щоразу, граючи роль, одна з цих красунь прокидається. Усередині нас є все. Нам потрібно тільки побачити це.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивішій італійці Моніці Беллуччі - 55». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути