середа, 18 грудня 2013 09:21

"Найкреативніша ялинка знаходиться на Майдані" - Світлана Вольнова

Автор: фото: tsn.ua
 

Світська левиця Світлана Вольнова щодня слідкує за подіями на Майдані з вікна власної квартири. Про це стало відомо з сюжету ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

"Тут стоять романтики, чудові, надзвичайно відкриті обличчя, багато моїх друзів", - коментує Світлана Вольнова.

За той час, що триває Майдан Світлана Вольнова встигла вивчити розклад концертів, які розважають мітингувальників, іноді до будинку приходять непрохані гості, заснути їй допомагає шампанське.

"Мені в голову прийшла ідея, як заробити Україні грошей. Це, як Евро 2012, ставим Майдан для іноземців, відчиняємо двері, даєм квитки по 100 євро і запускаємо, і до Нового Року у нас якісь поповнення в бюджеті. Я буду здавати дах, я подумала раз люди все виривають, треба зробити білети по 20 гривень, скільки я буду ремонтувати одні й ті ж замки", - говорить світська левиця.

Не дивлячись на це, Світлана Вольнова не збирається продавати квартиру.

"Мені вже радили продати квартиру, та як я можу продати квартиру в місці, з якого ведуться всі репортажі, як я можу відмовитись від свята свого життя, я ніколи не продам своєї квартири.

Можливо це той самий Новий рік від якого не треба відмовлятися і залишитися тут, я думаю, що найкреативніша ялинка точно знаходиться на Майдані", - каже Світлана Вольнова.

Зараз ви читаєте новину «"Найкреативніша ялинка знаходиться на Майдані" - Світлана Вольнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути