Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 22:40

Шакіра з Жераром Піке вирушила на сімейний відпочинок
3

Шакіра на відпочинку
Шакіра на відпочинку
Шакіра на відпочинку

Шакіра вільний час намагається проводити з сім'єю. Незважаючи на те що футбольний сезон вже в розпалі, час для розваг знайшов і її бойфренд, гравець іспанської "Барселони", 31-річний Жерар Піке. Разом з дітьми, п'ятирічним Міланом і трирічним Сашею, пара вирушила в каліфорнійський Діснейленд.

Сім'я перебувала в прекрасному настрої і покаталася на багатьох атракціонах в парку.

Футболіст із задоволенням грав з дітьми - старшому синові навіть пощастило виконати за допомогою тата пару акробатичних трюків і повисіти вниз головою, ну а маленький Саша з задоволенням забирався на плечі Піке, коли втомлювався від прогулянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розкрила мову тіла Бекхемів

Сама ж Шакіра, вражає підтягнутою фігурою , якій заздрять шанувальниці по всьому світу, здається, вирішила тимчасово порушити спортивний режим і дозволила собі з'їсти чіпси. Поки її чоловіки були захоплені підкоренням нових атракціонів, співачка зацікавилася музичними інструментами. Зірка з задоволенням сфотографувалася з фігурою персонажа з мультфільму "Коко", що тримає в руках гітару. Безтурботною атмосферою Шакіра так перейнялася, що теж трохи впала в дитинство і приміряла вушка, як у Міккі Мауса.

Раніше багато говорили про розлад в парі. Своєю спільною появою Шакіра і Піке спростували чутки розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра з Жераром Піке вирушила на сімейний відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути