Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 09:41

Шакіра народила сина

Шакіра народила сина
Поки зіркова пара не повідомила ім'я первістка Фото: asfera.info

Учора, 27 грудня, 35-річна співачка Шакіра народила первістка. Радісною новина поділився в соцмережі її коханий, 25-річний футболіст, який грає за іспанський клуб Барселона, Жерар Піке.

"Наш син народився! Ми дуже щасливі! Спасибі всім за ваші привітання" - поділився радісною новиною Піке у своєму мікроблозі.

Поки зіркова пара не повідомила ім'я первістка, але, за словами друзів, вони вирішили назвати синочка Улісіто. Також передбачається, що малюк з'явився на світ в Барселоні, де останнім часом живе пара.

Нагадаємо, 35-річна виконавиця почала зустрічатися з 25-річним захисником "Барселони" в минулому році. Чутки про вагітність зірки з'явилися ще під час чемпіонату Європи з футболу (Шакі старанно підтримувала коханого на трибунах). Але про свій цікавий стан артистка офіційно оголосила у вересні, коли приховувати округлі форми стало важкувато.

Вагітність колумбійської знаменитості протікала досить легко. В середині жовтня, будучи на третьому триместрі, Шакіра навіть виступила на закритті чемпіонату світу з футболу серед дівчат FIFA U-1 в Баку. Причому за звичкою виконавиця запально танцювала на сцені. "Хотіла б я ще раз пережити подібні дев'ять місяців", - написала нещодавно зірка в мікроблозі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шакіра показала перше фото свого сина

Коли Шакі вийде з декретної відпустки, поки невідомо, але враховуючи активність зірки, можна припускати, що станеться це досить скоро. До речі, зірка вже заявила, що має намір привчати свого сина займатися благими справами з самого раннього віку. "Коли народиться дитина, я буду брати його з собою в благодійні поїздки. Малюк повинен знати, що він може змінити світ".

Зараз ви читаєте новину «Шакіра народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути