пʼятниця, 30 вересня 2011 18:18

Руслана у новому кліпі знову стала "дикою"
8

Фото: Фото: прес-служба співачки

Руслана записала новий кліп на пісню "Шалала". Авторами пісні є сама співачка, Олександр Ксенофонтов та Влад Дебрянський. Трек був записаний у Сан-Франциско та Києві. У пісні використовується мотив популярної "Циганочка" - з її бунтівним духом і світовою славою.

Крім запальних циганських гітар Руслана записала в студії танцюристів і степістів, які відтворили звуками танцю ритм пісні. Ця пісня – танець з простим мотивом "Ша-ла –ла", який зможуть повторити всі, розповіли у прес-службі співачки.

Відео знімали у Львові на площі Ринок. Співачка вперше виступила у ролі режисера свого кліпу. Допомагав їй один з найпопулярніших операторів і фотографів України - Дмитро Перетрутов.

Новий образ Руслани – це яскрава дівчина, яскраві троянди-тату або боді-арт, як головна прикраса, це яскраві спідниці та сорочки.

"Вона – дівчина - мандрівниця, дівчина-свято. Ще вчора ввечері вона виблискувала на сцені одного з мюзиклів, а вже сьогодні вранці, після довгої дороги, звуки нової музики надихають її на особливий танець і вона вчить йому оточуючих. Передаючи магію танцю через дотик долоні", - розповіла Руслана.

"Я робитиму майстер-класи в ефірах радіо та телебачення і показуватиму рухи танцю "Шалала", щоб одного дня ми змогли станцювати разом. Ви можете танцювати його самостійно, разом з партнером, друзями. Секрет цього танцю - у Вашій долоні! Містика цього танцю - там, де тисячі! Роблячи грув тілом, ти можеш розбудити в собі унікальну силу", – підкреслила Руслана.

Прем'єра пісні відбудеться 3 жовтня на "Гала радіо".

Зараз ви читаєте новину «Руслана у новому кліпі знову стала "дикою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути