понеділок, 09 липня 2018 20:00

Родич Черчилля відгуляв зіркове весілля
16

Родич Черчилля одружився
Родич Черчилля одружився
Родич Черчилля одружився
Родич Черчилля одружився
Родич Черчилля одружився

У минулі вихідні вступ в шлюб відсвяткували 44-річний лорд Едвард Спенсер-Черчилль і Кімберлі Хаммерстрем.

Серед гостей були не тільки аристократи, але і британські знаменитості. Привітати родича Вінстона Черчілля (батько нареченого - кузен прем'єр-міністра Великобританії) і випускника Ітона з одруженням прийшли Поппі Делевінь і Кейт Мосс. Сам лорд давно дружить з американським репером Пі Ді Ді.

Наречена народилася в Дюссельдорфі, але вже більше 13 років живе в Лондоні і працює фотографом. За цей час Кіммі, як її називають близькі, перейнялася і британською поп-культурою - навколо зап'ястя у неї витатуйований рядок з пісні популярної групи The Smiths, There Is A Light That Never Goes Out.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп в розкішній сукні відвідала пікнік

Громадянська церемонія пройшла чотирма днями раніше - пара розписалася в бібліотеці Мейфер, одній з найкрасивіших будівель у Вестмінстері. Ну а саме торжество відгриміло в родовому маєтку нареченого, палаці Бленхейм в Вудстоку, Оксфордшир. У розважальну програму для гостей входили виступ госпел-хору, вечірка в нічному клубі, названому на честь нареченої, і грандіозний феєрверк.

У травні відгреміло грандіозне весілля принца Гаррі і Меган Маркл, слідом під вінець пішла племінниця принцеси Діани Селія Маккордейл. На це літо заплановане ще й перше гей-весілля в британській монархії.

Зараз ви читаєте новину «Родич Черчилля відгуляв зіркове весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути