понеділок, 10 грудня 2012 10:59

Ріанна планує народити дитину

Ріанна планує народити дитину
Співачка намагається визначити вдалий час для декретної відпустки Фото: dailymail.co.uk

Зірка R&B Ріанна вважається на сьогоднішній день однією з найуспішніших виконавиць. Її новий альбом користується шаленою популярністю, композиції регулярно підкорюють чарти, а фотографії не сходять з обкладинок глянцевих журналів. І схоже, РіРі дуже подобається її шалений темп життя, але вона намагається не забувати про головне. З чуток, співачка вирішила взяти перерву, щоб стати матір'ю.

Як пише журнал Closer, зірка, яка на сьогоднішній день офіційно ні з ким не зустрічається, задумалася про спадкоємця. Але оскільки у співачки непогані навички тайм-менеджменту, вона вирішила обговорити це питання зі своїми менеджерами та визначити відповідний час для декретної відпустки.

"Всі були в шоці, - розповіло джерело з оточення зірки. - Адже її графік щільно розписаний до 2014 року".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У новій фотосесії Ріанна на голе тіло вдягла тільки шкіряний жакет

Дійсно, 24-річній артистці зараз просто ніколи думати про тривалу перерву. Багато виступів вже анонсовані, до того ж не можна пускати на самоплив промоушен нового диска Unapologetic. Нарешті, вже в лютому Рірі доведеться позмагатися за статуетки "Греммі" - за підсумками року, що минає, її ім'я фігурує в трьох номінаціях ("Краще сольне поп-виконання", "Краща реп-співпраця" та "Кращий відеокліп").

Зараз ви читаєте новину «Ріанна планує народити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути