субота, 05 жовтня 2013 04:49

Репер Ларсон купив права на 10 пісень Віктора Цоя

Автор: фото:bcnews.org.ua
 

Суд ще не завершився над співаком Ларсоном, але це не завадило реперу відсвяткував свій 36-й День народження. Про це розповіли кореспонденти передачі ТСН Особливе на каналі "1+1".

Першою привітати співака прийшла його давня знайома, з якою він товаришує вже 13 років, травесті – діва Монро.

"Молода я була, вела вечірки, а він працював стрептизером, дуже добре, дуже, дівчата пищали. Можливо, він не зустрів ту єдину, можливо нею буду я? На жаль, я не зможу народити тобі двійню, але розберемося", - сказала травесті-діва Монро.

Окрім Монро привітати Ларсона прийшов і Отар Кушанашвілі, який ще і вів свято. Але ані колишніх цивільних дружин Ларсона: Євгенії Власової, Наталі Ворони, ані офіційної: Іриши Блохіної на святі не було.

Мати Ларсона, Людмила Олександрівна, розповіла, що хоче, щоб у її сина була родина міцна.

"Шоста група крові", "Зозуля" та "Спокійної ночі", все це і не тільки репер Ларсон подарував собі на День народження, співак придбав у батька Віктора Цоя права на 10 пісень музиканта.

На святкуванні свого Дня народження, Ларсон виконував пісні легендарного музиканта. Батько Віктора Цоя спостерігав за тим, як співає Ларсон пісні його сина, і йому подобалося.

"Доки є ви, прихильники мого сина, пам'ять про нього ніколи не помре", - каже зі сцени 75 річний Роберт Цой.

перевтілююсь взагалі. От свої пісні я співаю по –своєму, а от пісні Віктора Цой, у мене таке враження наче я перевтілююсь у нього", - розповідає репер Ларсон про свої враження від виконання пісень Віктора Цоя.

Репер Ларсон планує придбати ще 5 пісень Віктора Цоя.

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон купив права на 10 пісень Віктора Цоя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути