понеділок, 22 жовтня 2012 13:46

"Регіонал" Коновалюк напередодні виборів одружується із журналісткою

"Регіонал" Коновалюк напередодні виборів одружується із журналісткою
Політик вирішив зібрати всіх в день тиші Фото: jetsetter.ua

Валерій Коновалюк готується до весілля з журналісткою Валерією Ушаковою. Вони познайомилися рік тому під час зйомок програми про політика. Про це "регіонал" розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Десь рік пройшов з того дня, коли Валерія знімала цю програму "Я так живу", була у мене в гостях. І очевидно щось сталося, що буває напевно у кожної людини. Наші стосунки дійсно дуже швидко розвивалися і тому все виходить якнайкраще. Все завершується саме весіллям", - зазначив він.

Між тим саму Валерію не бентежив той факт, що Коновалюк довгий час приховував їхні стосунки, а на людях з'являвся в компанії інших дівчат.

"Валерій дуже красивий, галантний чоловік. Я думаю, що такого чоловіка просто повинні і зобов'язані оточувати красиві жінки. Але блондинки! А поруч з ним зараз брюнетка", - підкреслила Ушакова.

Політик зізнався, що його не бентежить різниця у віці в 12 років.

"Незважаючи на те, що я 15 років в політиці, почуваю себе досить молодою людиною і в хорошій формі", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" Коновалюк співає пісні Лепса і Михайлова в караоке

Також Коновалюк пояснив, чому вони влаштовують весілля напередодні виборів.

"Мені приємно бачити друзів в день тиші, напередодні виборів. Всі будуть в Києві. І враховуючи потім бурхливі події і в політиці, і в країні, дуже складно буде зібрати їх усіх за одним столом. Тому я прийняв рішення, щоб ми саме в цей день відсвяткували, в кінці жовтня", - зазначив він.

Політик нагадав, що два роки тому розлучився, але при цьому у нього прекрасні стосунки з екс-дружиною і дітьми.

"Я дуже оберігаю своє особисте життя. Повірте, у мене прекрасна сім'я, прекрасні діти, прекрасна моя колишня дружина. Так склалося, що вони зараз знаходяться не в Україні, вони вчаться за кордоном. Але вони будуть у мене на урочистості", - зізнався Коновалюк.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Коновалюк напередодні виборів одружується із журналісткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути