Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2012 13:23

Різниця у 10 років на заважає Мозговій у стосунках з коханим Ткаченком

Різниця у 10 років на заважає Мозговій у стосунках з коханим Ткаченком

Олена Мозгова не відчуває різниці у віці зі співаком Володимиром Ткаченком. Про це 38-річна музичний продюсер розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

"Ми просто про це не кажемо. Насправді ми не зобов'язані комусь про щось казати чи робити якісь звіти", - зауважила вона, пише ТСН.

Олена Мозгова зустрічається із учасником шоу "Х-фактор" 28-річним Володимиром Ткаченком. Крім того, вона є продюсером співака.

Мозгова зауважила, що різниця у віці між нею і Ткаченком не заважає у близьких стосунках.

"Ніякої різниці у віці я не відчуваю, тому що він від природи дуже мудрий і розумний хлопець. Розум насправді це така річ, яку неможливо придбати: людина народжується або розумною, або дурною. Я дуже не люблю дурних людей і з ними намагаюсь не спілкуватись взагалі", - підкреслила вона.

На запитання ведучої, чи не робив часом Володимир Олені пропозицію руки і серця продюсер зауважила: "Для мене найголовніше стосунки і почуття. Якщо вони є — це прекрасно".

Між тим, сам Ткаченко розповів про перше побачення з Оленою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Мозгова витатуювала ініціали коханця

"Це напевно було нестандартне побачення. Це була тривала розмова по телефону. Ми проговорили напевно годин сім, поки вистачило телефону. А потім ще годин вісім від мережі", - поділився співак.

"Ця людина дуже ніжна, дуже жіночна. Просто життя змушує людей одягати таку маску і бути тим, ким насправді не хочеться бути", - розповів про свою кохану жінку Володимир.

За його словами, стосунки з дочками Мозгової складаються добре.

"Ми всі добре спілкуємося, дружимо, все всі прекрасно розуміють. Всі люди мислячі і крокуємо в ногу з часом", - наголосив співак.

Олена — розлучена. Має двох дорослих доньок, 17-річну Зою від офіційного шлюбу та 12-річну Євгенію від цивільних стосунків із співаком Олександром Пономарьовим. Пара прожила разом десять років.

Зараз ви читаєте новину «Різниця у 10 років на заважає Мозговій у стосунках з коханим Ткаченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути