Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 07:08

Перевершила саму себе: Кім Кардаш'ян шокувала мережу безсоромним селфі
14

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, яку неодноразово визнавали королевою селфі та белфі, запостила чергове спокусливе фото, на якому зображена у пікантному образі у вінтажному бікіні від Chanel.

Фото у Instagram викликало обурливу реакцію у соцмережі.

Кім назвали "відчайдушною", "сумною" та "вульгарною", нагадавши, що вона мати маленьких доньок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юна модель обирає замале вбрання, що ледь втримує її сексуальні форми

Бікіні, в якому позувала Кім від марки Chanel колекції весна-літо 1996-го року, в якому були помічені такі моделі, яка Єва Герцегова та Стелла Теннант.

"Будь-ласка, перестань постити ці фото, я знаю, ти таким чином хоче відволікти увагу від тупості твого чоловіка, але подумай про себе та своїх дітей. Ти краща".

"Чому ти у відчаї?"

"Це лише бізнес, де будуть і її діти. Немає шансу на етику чи мораль", - пишуть фолловери Кім Карадаш'ян.

Ціна виробу складає $1,450.

Раніше Кім Кардаш'ян заявила своїм сестрам Хлої та Кортні, у випуску Keeping Up With The Kardashians, що вони одягаються, як клоуни.

До речі, не вперше, коли Кім позує у вінтажній білизні. Раніше вона приміряла стрінги від Tom Ford колекції весна/літо 1997-го для Gucci. Лікар Джілл Рабін розповіла, що така білизна несе небезпеку.

 

Невідомо, чи взяла Кім стрінги у секонд-хенді, з колекції матері Крісс Дженнер чи їй їх подарували зі своїх архивів бренд.

Експерт запевняє, що вінтажний одяг небезпечний.

"Кім Кардаш'ян має достатньо можливостей, я знаю, що вона добре доглядає за одягом і має гарних лікарів, - говорить лікар Рабін, - але я не хочу, щоб люди, читаючи це, почали йти у секонд-хенд за стрінгами. Краще купувати нову білизну".

Чоловік Кім Кардаш'ян, з яким вона виховує трьох дітей видалив свої акаунти у Твіттер та Інстаграм. Репер зробив це не вперше. Раніше він намагався контролювати Інстаграм і дружини, але вона йому не дозволила.

"Він хотів, щоб я запостила 6 окремих фото зі своєї фотосесії на палароїд...але я запостила одне з пляжу, - говорить своїй сестрі Хлої у реаліті-шоу Кім.

"Я сказала, що мені подобається те, що з пляжу, а він сказав, що я нічого не розумію. Відповіла йому, що це мій Instagram і ніхто не вказуватиме мені, що публікувати", - говорить Кім.

Кім Кардаш'ян та Каньє Вест виховують трьох дітей, молодшу доньку народила сурогатна мати минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Перевершила саму себе: Кім Кардаш'ян шокувала мережу безсоромним селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути