четвер, 30 вересня 2021 10:01

"Втратила 10 кілограмів, бігала по булавки серед ночі" - як українка стала Міс Світу Plus Size-2021
5

Вікторія Щелко із дочкою та домашніми улюбленцями
Фото: Фото надала Вікторія Щелко
ВІкторія Щелко у модельному бізнесі з 15 років
Жінка вперше представляла Україну на конкурсі ще у 2017 році
До конкурсу готувалась чотири місяці
Жінка досі не вірить у свою перемогу

32-річна Вікторія Щелко з Києва перемогла в конкурсі Міс Світу Plus Size-2021, що відбувся в Об'єднаних Арабських Еміратах. Завдяки їй наступного року конкурс проведуть в Україні.

Gazeta.ua вона розповіла, що готувалася до конкурсу чотири місяці. Жінка продала два Iphone і цього вистачило на переліт.

"Психологічно розраховувала тактику на конкурсі краси. Брала з собою вечірню відкриту сукню та вишиванку. Усвідомила, що на сцену треба йти саме в ній, із довгим рукавом. По-перше, це мусульманська країна. По-друге, ледь не кожна вдягнула відкриту сукню і ходить голяка. Серед них я матиму витончений і культурний вигляд. В останню ніч зрозуміла, що моя пошита червона сукня на фінал - не те. Треба з лівого боку зробити розріз. Для цього бігала серед ночі по булавки, бо команди зі мною не було".

Моделям плюс сайз можна їсти більше, ніж звичайним.

"Обмежувала себе трохи в цитрусових, пила більше кератинового соку, щоб шкіра була наче засмаглою. Не їла шоколаду, горіхів, щоб не скорочувалися зв'язки. Коли приїхала на конкурс, то довелося терпіти дієту, бо в готелі готували гостру їжу, бобові. Потім нас переселили в інший готель, де можна обрати страви. На конкурсі втратила майже 10 кілограмів через виснаження і репетиції".

У конкурсі брали участь жінки з 51 країни світу.

"Друге місце посіла конкурсантка зі США. Вона потім спеціально наступила на мою сукню, коли я йшла на нагородження. Я розуміла, якщо піду далі - впаду. Добре, що вчасно це помітила".

Вікторія Щелко розлучена, живе з дочкою 8-річною Златою. Мають собаку Луну й кролика Беллу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарнішою матір'ю в Європі стала 40-річна українка

"Хотіла, щоб зі мною на конкурс поїхала дочка. Але не вистачило грошей, щоб її взяти. Коли дивилася на інших жінок із дітьми, плакала. Адже на знімальний майданчик я її завжди беру, це моя умова. Ми тому й рідко розлучаємося. Лише через коронавірус кілька разів їздила без неї".

Вікторія Щелко має численні титули на міжнародних конкурсах краси. Вона першою представляла Україну на Miss World Plus Size, де посіла призове місце. Працює керівницею проєкту Міс Україна Plus Size.За словами Вікторії, головною метою її участі в конкурсі була не просто перемога, а презентація України світові. Для цього вона привезла в ОАЕ колоски, шматочок українського чорнозему й виконала українську народну пісню.

Зараз ви читаєте новину «"Втратила 10 кілограмів, бігала по булавки серед ночі" - як українка стала Міс Світу Plus Size-2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути