пʼятниця, 21 вересня 2012 10:33

Потап одягнув вушанку і називається Аркадієм Лайкіним

Потап одягнув вушанку і називається Аркадієм Лайкіним
Продюсер представив нового виконавця Фото: ru.tsn.ua

31-річний співак Потап вийшов на сцену музичного фестивалю "Крим Мюзік Фест" в образі виконавця Аркадія Лайкіна. Потап був ведучим фестивалю, що закінчився в останній день серпня. Шоумен оголосив, що представляє публіці нового виконавця, свого протеже, і пішов зі сцени. Повернувся у шапці з лайки, сонцезахисних окулярах, з бутафорською гітарою через плече і виконав попсову пісню "Лайки", що має такий приспів: "А ты не лайкай, не лайкай, зря не лайкай никого. Потому, что ты в любви не понимаешь одного: когда жмешь ты на сердечко, забываешь ты про человечка, про любимого, того, кто на экране видит все".

Повернувшись до Києва, Потап скликав прес-конференцію.

"Дует "Потап і Настя" не розпадається, - одразу заспокоїв продюсер своїх прихильників. - Це легендарний колектив, без якого шоу-бізнесу в нашій країні не було і не буде. Це — вісь музичної індустрії. Також я не припиняю роботу з групою "Время и Стекло". Проте я знайшов самородок — співака, композитора і виконавця супершлягерів. Його звати Аркадій Лайкін".

Потап розповів, що Аркадій народився в Полтавській області, в селищі, назву якого сам артист соромиться вимовляти. Аркадія виховувала бабуся, а Інтернет замінив йому батька і матір. У підлітковому періоді з Аркадієм трапилося роздвоєння віртуального і реального світу. Лайкін виходив на город, жалівся на життя котику на ім'я Коте і груші. Пізніше Аркадій спиляв це дерево, зробив із нього гітару, з якою тепер і виходить на сцену. Із рештків груші змайстрував скейтборд, на якому тепер вчиться кататися.

Шапка із лайки — незмінний головний убір Лайкіна.

Аркадій, за словами Потапа, почав писати одразу після смерті бабусі. Але нікому не хоче показувати цих записів.

"Дуже важке смислове навантаження", - переконує співак. Головна тема його пісень — Інтернет і реальне життя. Лайкін записує свої пісні на диски і надсилає їх різним продюсерам. Від Лайкіна відмовилися Ігор Крутой та Костянтин Меладзе.

"І тільки я, - зауважує Потап, - звернув увагу на Аркадія і навіть знайшов певні риси, які роблять нас схожими. Аркадій трошки вищий від мене, старший на два роки, хоч ми і схожі зовні. Але головне — у нас багато спільного: через свою творчість ми хочемо трансформувати світ в кращий бік, знаходити, розвивати в людях тільки позитивні якості".

Потап запевняє, що виступає в образі Аркадія Лайкіна не від браку рейтингів. Навпаки, нещодавно відкрив власний продакшн, в якому записує пісні і знімає кліпи не тільки для своїх проектів, але і для інших виконавців. Тому фінансово продюсер забезпечений.

"Лайкін — це міст між уявним та реальним, дріт від серця до кіберпростору, дефіс у словах "хай-тек" і "вай-фай", сполучник між тими, хто виріс у городі, і тими, хто виріс у комп'ютерних клубах, - пояснює ідею створити такого персонажа Потап. Він не визнає, що виступає в образі Лайкіна, але й не спростовує. Просто говорить про нього у третій особі.

Прес-конференція вже мала закінчитися, коли Потап сказав: "Мені шкода показувати Аркадія Лайкіна, артист дуже соромиться і ще незручно почувається на публіці".

Поки журналісти чекали на появу Лайкіна і дивилися на двері, Потап за столом вже перевдягнувся в Аркадія. Журналісти одразу запитали, що Лайкін думає про свого продюсера — Потапа.

"Мені здається, Потап страждає роздвоєнням особистості, - зізнався Потап в образі Аркадія. - Мій продюсер узагалі дивна людина, на відміну від мене, дуже несерйозна, поєднує роздовбайство із працьовитістю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене ще буде час побути сольною" - Настя Каменських про свій вихід з дуету

Аркадій Лайкін вже зняв кліп "Лайки", а також записав кілька пісень. У соціальних мережах є офіційні сторінки Лайкіна.

"Це не разовий проект, - запевнили Gazeta.ua в продюсерському центрі Потапа "MOZGI Entertainment ". - Лайкін — співак, який планує лишитися на сцені, і навіть виступати в дуеті з іншими виконавцями. Із якими — поки секрет".

Зараз ви читаєте новину «Потап одягнув вушанку і називається Аркадієм Лайкіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути