Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 14:38

Потап був готовий залишити "Голос країни-8" заради Зіанджі
8

Джамала
Фото: Прес-служба
Джамала
Зіанджа і Олексій Баклан
Зіанджа
Потап

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили перший випуск "вокальних боїв" проекту "Голос країни-8", в рамках якого тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Переможцем з "баттлу" вийде лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть "вкрасти".

Одним з найяскравіших виступів програми став дует підопічних Потапа дівчини-трансгендера Зіанджи та Олексія Баклана. Своїм оригінальним виконанням пісні Lana Del Rey "Summertime Sadness" пара вразила зіркових тренерів і шанувальників проекту. Так, Джамала і Сергій Бабкін зізнались, що вважають виступ вокалістів новим етапом у музиці. В свою чергу, Тіна Кароль відверто поділилась, що хотіла б відвідати концерт екс-Бориса Апреля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

"Коли я склав дует із Зіанджи та Олексія, подумав: "Наскільки вони не підходять одне одному – дві різні полярності. Цікаво, а якщо їх сумістити, чи буде іскра?". Сьогодні ви розпалили справжній вогонь на сцені - порвали всіх, адже ідеально доповнюєте одне одного. Звучання було настільки крутим, що я просто відмовляюсь робити вибір і залишаю проект", - пожартував Потап та надав перевагу Зіанджі.

Також недільного вечора у "вокальному бої" зійшлись беквокалістка LAUD (Влада Каращука) Элизавета Байрак і тріо "Nude voices". У новому етапі "Голосу країни" учасники команди Тіни Кароль продемонстрували справжній перформанс, сумістивши три популярні хіта – "Work" Rihanna, "New rules" Duo Lipa, а також "Vidlik" Onuka.

"Це був кращий номер за сьогодні, але я буду вболівати за тріо у наступних етапах", - сказала Джамала. Тим часом, Сергій Бабкін зазначив, що був вражений таким креативним підходом вокалістів до виступу на "Голосі країни". В свою чергу, Тіна Кароль віддала перевагу гурту "Nude voices".

Цікаво, що підопічні Сергія Бабкіна Анастасія Мацуцька і Давид Стеблюк під за час проекту закохались одне в одного. Хлопець навіть зізнався, що готовий поступитися своїм місцем у проекті коханій. Тим часом, наставник вокалістів подарував квиток у "нокаути" Анастасії:

"Я дійсно не знаю, як зробити вибір. Ви стали одним цілим і однаково гарно впорались зі всіма моїми настановами. Давиде, давай разом дамо шанс Насті?", - сказав Сергій Бабкін.

Зазначимо, шо минулого сезону учасники команди Сергія Роман Дуда та Вері Кекелія після знайомства на проекті одружились.

Також підтримати своїх фаворитів "Голосу країни" прийшли відомі українські гурти. Так, гурт "The Hardkiss" підтримав Марію Хурсенко та Еріку Джейнс, "Сальто назад" - Владислава Мпангу та Романа П'ясецького, а "KOZAK SYSTEM" - Анастасію Мацуцьку та Давида Стеблюка.

Після етапу "вокальні бої" кількість вокалістів у командах зіркових тренерів зменшиться у два рази: переможцем з "баттлу" може вийти лише один учасник. Також до підопічних наставників може приєднатися "вкрадений" учасник іншого тренера. У наступному етапі проекту "нокаути" вокалісти будуть боротися за право виступати у прямих ефірах "Голосу країни".

Зараз ви читаєте новину «Потап був готовий залишити "Голос країни-8" заради Зіанджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути