Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2014 12:32

Посипайко та Еріка прийшли потусити на байкерську вечірку
28

Фото: надані Harley-Davidson Україна

Сотні байкерів з'їхалися на відкриття байкерського сезону в Києві. Спершу вони проїхалися містом, а далі поїхали святкувати в паб Docker. Із відомих людей завітали Анна Добриднєва із групи "Пара Нормальних", телеведучий Ігор Посипайко, продюсер Руслан Євдокименко, співак Віктор Павлік, учасник "Студії Квартал-95" Олександр Пікалов, співачка Еріка. Співала для гостей група "Табула Раса".

На вечірці байкери пили пиво, віскі, розважались конкурсами типу "Еротичний танець на барній стійці", для них танцювали дівчата "гарячі штучки Рок-Чікс". Далі хвалились одним перед одним татуюваннями в конкурсі на краще татуювання.

"Серед байкерів в більшості всі заможні люди. Бо купувати і вкладати стільки грошей у свій байк, а ще й подорожувати на ньому, може не кожен. Але тут немає звички зізнаватися у своєму соціальному статусі. Є лише прізвисько і твій мотоцикл. Все. Тому роками можна не знати, що поруч з тобою їздить якийсь бізнесмен чи директор. Байкери зазвичай купують базову модель байка, а потім вкладають в нього гроші. Інколи суми доходять навіть до мільйона доларів", - відзначила байкерша на ім'я Олена.

Вже на закритті байкерського сезону восени байкерів будуть нагороджувати в різних номінаціях "за максимальний пробіг на мотоциклі протягом сезону, за самий яскравий тюнінг, за активність на дорогах серед дівчат-мотоциклісток. Окремо відзначать за саму яскраву і оригінальну розповідь про свою подорож.

Зараз ви читаєте новину «Посипайко та Еріка прийшли потусити на байкерську вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути