Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 16:15

Порно-зірка розповіла пікантні подробиці роману з Трампом

Опублікували скандальні уривки з інтерв'ю порно-акторки Стормі Деніелс, котра мала секс з Дональдом Трампом і отримала гроші за мовчання.

Трамп завів з нею інтрижку у 2006 році. На той час він був одружений з Меланією. Скандальне неопубліковане інтерв'ю порно-актриси, датоване 2011 роком, розкопали в своїх архівах журналісти видання In Touch.

Справжнє ім'я Стормі Деніелс — Стефанія Кліфорд. Їй зараз 38 років. 2006 року Трамп був успішним підприємцем та зіркою телешоу.

Автор: In Touch
  Обкладинка журналу In Touch, присвячена інтерв'ю порно-акторки Стормі Деніелс
Обкладинка журналу In Touch, присвячена інтерв'ю порно-акторки Стормі Деніелс

На цьому тижні у The Wall Street Journal з'явилися свідчення, що адвокат заплатив актрисі $130 тис., аби не розповідала про це.

Деніелс зізналася — мала з президентом ділову зустріч.

Відносини не носили офіційний характер, стверджують журналісти In Touch. Роман почався у 2006 (Меланія народила Беррона) і тривав кілька років.

Вона познайомилась з Трампом у липні 2005 року на турнірі з гольфу біля амекриканського озера Тахо. Трамп запросив її на вечерю у своєму люксі в готелі Lake Tahoe. Зустрів її у піжамі.

Акторка розгубилася. Заплатила за свою порцію страв, котрі подали в номер. Спробувала пожартувати, чи знає редактор Playboy і визнаний власник атласного халату Г'ю Хефнер, що Трамп вкрав його стиль. Трамп не оцінив її жарту.

Після вечері Деніелс відвідала душ. Коли повернулася, Трамп сидів на ліжку і погукав до себе. "Я подумала — ну, почнемо. І ми поцілувалися", - згадує акторка.

"Секс був нудним, ніби по підручнику", зізналася Деніел: "Просто така позиція, яку можна було б очікувати від когось його віку і була б зручною для обох".

"Я насправді навіть не знаю, чому я це зробила, але я пам'ятаю, коли ми займалися сексом, я почувалася на кшталт: "Будь ласка, не намагайся заплатити мені потім".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп стане героєм серіалу

Пізніше Трамп телефонував їй знову і знову. Було ще кілька зустрічей. Трамп запевнив її: "Тебе можуть сприймати серйозно. Ти вродлива і розумна, як моя донька".

Трамп пообіцяв їй, що вона отримає роль у своєму реаліті-шоу. Цього не сталося.

Останній дзвінок від Трампа вона отримала наприкінці 2009-го чи на початку 2010 року.

Мережу обурила поведінка 71-річного Дональда Трампа. Дональд разом з сином та дружиною відпочивали на люксовому курорті Мар-а-Лаго. Коли поверталися у Вашингтон, почався сильний дощ. Президент підіймався по трапу літака, тримаючи парасолю. Інтернет-користувачі помітили: вона достатньо велика, аби під нею заховалося троє людей. 12-річний Беррон та 47-річна Меланія боролися із сильним дощем та вітром без захисту.

Зараз ви читаєте новину «Порно-зірка розповіла пікантні подробиці роману з Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути