середа, 28 березня 2018 11:42

Положинський заспіває джаз з оркестром

Положинський заспіває джаз з оркестром
Положинський готує незвичний концерт Фото: Прес-служба

30 березня в 20.00 в Caribbean Club Concert Hall Олександр Положинський презентує справжній джазовий концерт.

Лідер проекту Був'є, телеведучий і художній керівник, продюсер, вокаліст, автор текстів, бі-бой, тартамен і старійшина групи Тартак заспіває на шоу STAR & ORCHESTRA власні пісні в джазі.

Олександр вже неодноразово вдавався до сміливих музичних експериментів: записав платівку з народним колективом "Гуляйгород" і заспівав під уривки з творів українських класиків разом з Орестом Крисою та Едуардом Приступою. Тепер він підкорить джаз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава Злата Огневич заспівала джаз з оркестром

"Не вважаю себе великим любителем і, тим більше, знавцем джазу, і впевнений, що в усьому джазовому різноманітті є багато музики і музикантів, здатних мене і втішити, і надихнути, - зізнається Олександр. - Втім, не думаю, що для нас все обмежиться виключно джазом - ми не ставимо собі ніяких рамок в цьому плані. Щоб все звучало, як то кажуть, "смачно" і несподівано ".

"Це будуть не тільки пісні" Тартак "- буде кілька пісень проекту" Був'є ", можливо, і деякі інші пісні мого авторства, - розповідає музикант. - З тартаковських хочеться виконати і кілька пісень з нашого новітнього альбому -" Антартактіда. Частина Друга "- і, звичайно, кілька давно і добре знайомих публіці хітів. Остаточний список ми ще погоджуємо разом з музикантами - адже вирішальний вибір в значній мірі буде залежати і від їх настрою, бачення і ідей. З усіма музикантами бігбенда я ще не встиг познайомитися, але з керівником оркестру - Анатолієм - ми давно знайомі і не раз виступали на одній сцені, в тому числі і виконуючи деякі пісні разом. Загалом, хочеться приємно здивувати ".

Раніше в подібному проекті взяли участь: Злата Огневич, учасник "ТНМК" Фогот і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Положинський заспіває джаз з оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути